Bij Grando Hoofddorp helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Hoofddorp

Kruisweg 771-773
2132 NG Hoofddorp

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 17:30
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij jou thuis.

"Laat je inspireren in onze showroom."

Bij Grando Keukens en Badkamers Hoofddorp vind je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. In de ruim 1.600 m2 showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens en Badkamers brengen je graag op de beste ideeën en adviseren je met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor je. Ook wanneer je ervoor kiest om jouw huidige keuken/ badkamer te renoveren. 

Voor perfecte service ben je bij Grando Keukens en Badkamers Hoofddorp aan het juiste adres. Je wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes: dat wil zeggen service voor, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van jouw keuken en/of badkamer. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Team Hoofddorp staat voor je klaar, om jouw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Hoofddorp!

Team Hoofddorp

Grando Hoofddorp

Persoonlijk advies.

Grando Keukens en Badkamers Hoofddorp biedt je persoonlijk advies op maat voor jouw keuken en/of badkamer. De ondernemer en het toegewijde team van adviseurs staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomruimte. Van het kiezen van het juiste ontwerp tot het selecteren van hoogwaardige materialen, wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Met ons persoonlijk advies houden we rekening met jouw specifieke wensen, behoeften en budget, zodat je een oplossing krijgt die perfect bij jou past.

Plan een bezoek >

 

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2