"Slimme ideeën en mogelijkheden"

Ernst de Waal - ONDERNEMER GRANDO Middelburg

"Slimme ideeën en mogelijkheden"

Ernst de Waal - ONDERNEMER GRANDO Middelburg

Grando Middelburg

Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg | T: 0118-724905

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Dan bent u bij Grando Middelburg aan het juiste adres! Bezoek onze prachtige winkel aan de Mortiereboulevard in Middelburg en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitair-gebied te vinden zijn.

Actuele ontwerpen en designs

In onze showroom vindt u de meest actuele keukens, badkamers en accessoires die u inspireren tot de juiste keuze van uw keuken en/of badkamer. Daarnaast kunt u gegarandeerd rekenen op deskundig advies. Alle adviseurs van Grando zijn zeer ervaren en deskundig in het ontwerpen van keukens en badkamers. Wij staan altijd voor u klaar en begeleiden u van aankoop tot oplevering van de keuken of badkamer.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Ernst de Waal en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Middelburg!

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Ernst de Waal.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 9:30 - 18:00
  Dinsdag 9:30 - 18:00
  Woensdag 9:30 - 18:00
  Donderdag 9:30 - 21:00
  Vrijdag 9:30 - 18:00
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag Gesloten

Bel mij terug

Of bel direct

0118-724905 Bereikbaar tijdens openingstijden

Showroomtour

Loop alvast binnen in onze digitale showroom!

Start tour

Inspiratie Magazine!

Vraag nu gratis & vrijblijvend aan. Binnen enkele dagen op de mat!

Aanvragen

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 82 reviews »
Mooie moderne keuken aangeschaft, dankzij goed advies ik zou Grando Middelburg zeker adviseren. De monteurs hebben ook mooi werk afgeleverd. En hebben echt kennis en verstand van keukens. En handige tips
Geschreven op: 10/10/2016
Bron: Qasa.nl
G Chadwick-PierhagenMiddelburg
8 uit 10
Elke keuken leverancier heeft opstellingen staan in de showroom maar het is de verkoper die de doorslag geeft. Hier dient het mee te klikken op zowel creatief als technisch als organisatorisch vlak. Dikke pluim voor Michel de Ridder en het Grando concept in Middelburg op Mortiere. Keuken is geleverd en gemonteerd.
Geschreven op: 12/08/2016
Bron: Qasa.nl
S. van WalravenMiddelburg
10 uit 10
prima advies-goede aflevering op paar kleine puntjes (nog)niet helemaal correct. wordt aan gewerkt aldus telefonisch contakt.De geplaatste keuken voldoet geheel aan onze verwachting op paar kleine dingen dei in de loop van de maand worden opgelost.We vertrouwen op 100 procent goede afloop.
Geschreven op: 08/08/2016
Bron: Qasa.nl
fpattenier.Middelburg
8 uit 10
Uitstekend geholpen, fijne afstemming. Zeer klantgericht en gedegen. Korte lijen, veel vakkennis. Flexibiliteit en altijd meedenkend. Heb deze ervaring ook in persoonlijke kring gedeeld. Aanvullende vragen werden zeer keurig afgehandeld.
Geschreven op: 25/06/2016
Bron: Qasa.nl
BernardMiddelburg
10 uit 10