"Passie voor het vak én resultaat"

Johan Hofman, ondernemer Grando Naaldwijk.

"Passie voor het vak én resultaat"

Johan Hofman, ondernemer Grando Naaldwijk.

Grando Naaldwijk

Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk | T: 0174-623763

De keuken is het hart van uw huis. Toe aan een nieuwe droomkeuken? Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keukengebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken te realiseren.

Bij Grando Naaldwijk staat de enthousiaste ondernemer Johan Hofman en zijn team voor u klaar om u optimaal te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken te renoveren.

Laat u inspireren! Onder het genot van een kopje koffie geven wij u een persoonlijk en vrijblijvend advies. U bent van harte welkom! Tot ziens bij Grando Naaldwijk!

Tip: Bekijk ook de showroomkeukens van Grando Naaldwijk. Uw voordeel kan oplopen tot 70%!

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Johan Hofman.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 13:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • feestdagen
 • 25 mei12:00 - 17:00
 • 4 juniGesloten
 • 5 juni12:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

0174-623763 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 60 reviews »
We zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is van aankoop tot plaatsing. In de showroom van Grando in Naaldwijk hebben we samen met onze adviseur Gaby Pesch een keuken uitgezocht die volledig naar onze wens is.
Geschreven op: 16/05/2017
van StaalduinenNaaldwijk
9 uit 10
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Doormiddel van twee intensieve gesprekken met de ondernemer zijn we gekomen tot een prachtig resultaat. Al gauw was het vertrouwen daar.Uit zijn ervaring kon hij ons veel praktische ideeen geven. Er was ook veel aandacht voor details. Prettig om via het beeldscherm ook de sfeer vd keuken in te schatten en alsnog veranderingen aan te kunnen brengen. Ook na de aankoop is er via de mail nog meerdere keren duidelijkheid gegeven en overleg geweest.
Geschreven op: 16/05/2017
Bron: Qasa.nl
Overdevest LelijveldNaaldwijk
10 uit 10
Op internet gezocht naar een bedrijf om mijn keuken te renoveren dit werd grando keukens in Naaldwijk. Goed geholpen door verkoopster Angie met het uitzoeken van nieuwe inbouwapparatuur,werkblad,achterwand en groepjes.Het inmeten werd gedaan door eigenaar Johan. Na montering nog een aanpassing gedaan,werd nog gebeld door Johan of ik tevreden was.Goede service,ik ben erg blij met het eindresultaat .
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
Linda RensenNaaldwijk
8 uit 10
Goed advies met ruimte voor eigen wensen. En ondanks dat de levering pas 1 jaar later was vanwege de nieuwbouw, raakten wij niet uit beeld. Bij het leveren van de onderdelen ontbrak de vaatwasser maar hierin nam de monteur zelf het op zich om dit in orde te maken.
Geschreven op: 08/05/2017
Bron: Qasa.nl
C. van DeelNaaldwijk
10 uit 10