"Passie voor het vak én resultaat"

Johan Hofman, ondernemer Grando Naaldwijk.

"Passie voor het vak én resultaat"

Johan Hofman, ondernemer Grando Naaldwijk.

Grando Naaldwijk

Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk | T: 0174-623763

De keuken is het hart van uw huis. Toe aan een nieuwe droomkeuken? Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keukengebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken te realiseren.

Bij Grando Naaldwijk staat de enthousiaste ondernemer Johan Hofman en zijn team voor u klaar om u optimaal te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken te renoveren.

Laat u inspireren! Onder het genot van een kopje koffie geven wij u een persoonlijk en vrijblijvend advies. U bent van harte welkom! Tot ziens bij Grando Naaldwijk!

Tip: Bekijk ook de showroomkeukens van Grando Naaldwijk. Uw voordeel kan oplopen tot 70%!

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Johan Hofman.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 13:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 6 november12:00 - 17:00
 • 4 december12:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 26 december12:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

0174-623763 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Bestel het nieuwe Grando Inspiratie Magazine, 76 pagina's met inspiratie voor uw nieuwe keuken en/of badkamer. Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd!

Aanvragen

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 48 reviews »
Wij zijn heel blij met onze keuken maar ook met de goede service van Grando.
Geschreven op: 11/10/2016
IngridNaaldwijk
8 uit 10
Onze nieuwe open keuken was onderdeel van een grotere interieurverandering. Bij Grando Naaldwijk hebben we ruimschoots de tijd en gelegenheid gekregen om alles op elkaar af te stemmen voordat we onze definitieve keuze hebben gemaakt. Ook werd op ons verzoek door de heer De Vries en de heer Hofman op een prettige manier meegedacht hoe de keuken en de rest van ons interieur op elkaar af te stemmen waarbij zij zich goed in onze wensen konden verplaatsen. We zijn uiterst tevreden met het eindresultaat.
Geschreven op: 11/10/2016
Bron: Qasa.nl
Fam. van StratenNaaldwijk
10 uit 10
In goede sfeer en met persoonlijke aandacht is met precisie geschaafd aan het keukenontwerp (als was het hun eigen keuken). Wat is er goed meegedacht over het benutten van de ruimte, de plaatsing van apparatuur en hoe binnen het beschikbare budget te blijven! De 3D-tekening geeft waarheidsgetrouw weer hoe het gaat worden. We genieten elke dag van het eindresultaat en bevelen vrienden en bekenden Grando Naaldwijk van harte aan!
Geschreven op: 30/09/2016
Bron: Qasa.nl
Familie ZwinkelsNaaldwijk
10 uit 10
Wij hebbben een keuken gekocht en zijn uitstekend geadviseerd door de heer Hofman. De manier waarop hij ons liet nadenken over de indeling van de keuken en de suggesties die hij aan de hand deed, hebben wij als zeer prettig ervaren. De keuken is al enige tijd geleden geleverd en bevalt prima.
Geschreven op: 23/09/2016
Bron: Qasa.nl
Wim en Elly RotteveelNaaldwijk
8 uit 10