Bij Grando Zwolle helpen wij je graag verder.

Plan een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Zwolle

Marsweg 33
8013PE Zwolle

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 20:30
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Speciale openingstijden

 • 1e Pinksterdag
  gesloten
 • 2e Pinksterdag
  12:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

"Ik vind niets leuker dan klanten te inspireren."

Welkom bij Grando Keukens | Badkamers Zwolle! Je bent van harte welkom om je te laten inspireren in onze geheel nieuwe showroom. Bij Grando Zwolle vind je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. In onze showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens en badkamers in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die je helpen om je droomkeuken en of badkamer te realiseren. 

Bij Grando Zwolle staan de adviseurs voor je klaar om je optimaal te adviseren. Je word altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor je. Ook wanneer je ervoor kiest om je huidige keuken/badkamer te renoveren. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Ondernemer Bas Velzing en zijn team staan voor je klaar, om je droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Zwolle!

Bas Velzing

Ondernemer Grando Zwolle

Persoonlijk advies

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Zwolle hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis. 
 

Maak een vrijblijvende afspraak >

 

 

 

Ontmoet het team

Neem een kijkje in de showroom en leer het team van Grando Keukens | Badkamers Zwolle kennen. Ondernemer Bas Velzing en de enthousiaste adviseurs laten je graag kennismaken met de vele mogelijkheden die er te bieden zijn op keuken- en badkamergebied. De keukens en badkamers die wij tentoonstellen dienen ter inspiratie en zijn slechts een greep uit ons brede assortiment. Wij combineren net zo lang tot je tevreden bent.

Tevreden klanten Zwolle

Wij vinden niets leuker dan klanten te inspireren! Het is altijd leuk om samen te ontdekken hoe uw persoonlijke smaak tot uiting komt in nieuwe keukens en/of badkamers. Bekijk recent geplaatste keukens en badkamers door Grando Keukens | Badkamers Zwolle.

Bekijk de foto's >

 

 

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4