Black Friday-week bij Grando Keukens & Bad

Black Friday Sale in Nederland wordt steeds populairder. Ook bij Grando profiteert u tijdens de Black Friday-week

Ook bij Grando profiteert u tijdens de Black Friday-week, van dinsdag 23 t/m zondag 28 november 2021, van extra voordeel bovenop de huidige novemberactie bij aankoop van een nieuwe keuken of badkamer.

VAATWASSER OF ZWARTE BADKAMERKRANEN CADEAU* 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Wat is Black Friday precies?

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika. Deze ‘zwarte vrijdag’  is traditioneel de dag na de nationale familiefeestdag Thanksgiving. De dag staat bekend vanwege de hoge kortingen en gratis producten, waardoor bijna alle Amerikanen op Black Friday gaan shoppen om hun kerstcadeaus in te slaan. De populaire koopdag is langzamerhand in Nederland volledig overgenomen. Ook bij Grando kunt u tijdens Black Friday profiteren van een super Black Friday Deal!

STEENGOEDE ACTIES BIJ GRANDO!

Het kopen van een keuken of badkamer bij Grando biedt nu extra voordelen. U kunt op dit moment namelijk profiteren van steengoede acties bij Grando, bovenop de Black Friday-deal! Maak snel een afspraak in onze showrooms en vraag naar de voorwaarden.

STENEN WERKBLAD OF WAND- EN VLOERTEGELS CADEAU!*

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

 

is Volledig zwart iets voor bij u thuis?

Overweegt u een nieuwe keuken aan te schaffen? Wat dacht u van de trendkleur zwart? Een stijlvolle toevoeging aan uw thuis en waar u vele jaren van kunt genieten.

Lees meer over hoe u de donkerste tint kunt toevoegen aan uw interieur.

 

Een trendy zwarte keuken

lees meer >

 

Kranen en SPOELBAKKEN geheel in zwart

Lees meer > 

 

Kwalitatief zwarte apparaten

Lees meer >

VUL HET FORMULIER IN EN MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Kies een moment wanneer het u het beste uit komt. Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt vervolgens gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak. 

Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst.

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK
INSPIRERENDE SHOWROOM
ONTZORGEN VAN A TOT Z

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.

 

Zwarte keukens

Gaat u voor een zwarte keuken? Dan kiest u voor een unieke blikvanger in uw huis. En helemaal hip en trendy! Door de afwerking en materiaalkeuze zet u uw keukenstijl neer; glanzende materialen passen goed in een moderne of industriële stijl en een matte look weer beter in een minimalistisch interieur. U kunt kiezen voor alleen zwarte fronten of u gaat voor ‘all-black’ en u voert u keuken van top tot teen uit in donkere tinten en texturen. Door verschillende materialen en texturen te combineren, wordt een gehele zwarte keuken niet saai, maar juist heel chique.

Bekijk de gehele keukencollectie. Wist u dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Zwarte kranen en spoelbakken

De finishing touch voor een zwarte keuken is natuurlijk de zwarte kraan. U kunt er zelfs voor kiezen om naast de kraan ook de wasbak in het zwart uit te voeren. De vaak matzwarte finish op de kranen is van hoge kwaliteit en geeft direct een elegante uitstraling aan uw keuken.

U kunt zelfs een Quooker of andere kokendwaterkraan in een stoere zwarte tint laten uitvoeren. Wist u bijvoorbeeld dat de Quooker Cube naast koud, warm en kokend water ook koelbruisend en gefilterd water geeft? Bovendien is hij ook energiezuinig, kindveilig en water-, ruimte- en tijdbesparend.

 

Zwarte apparatuur

Steeds meer merken van keukenapparatuur beschikken over een zwarte lijn in hun collectie. Ook onze A-merken: Miele, Atag, Siemens, Bora, Leibherr en Falmec bieden kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, ovens, stoomovens, combimagnetrons, inbouwkoffiemachines en wijnklimaatkasten aan, die perfect passen in uw zwart keuken.