Topkwaliteit

Landelijke keukens

Topkwaliteit

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Tientallen jaren geleden deed de keuken voornamelijk dienst als de ruimte waar het eten werd bereid. Tegenwoordig vinden we niets heerlijker dan thuiskomen in een sfeervolle leefkeuken. Grando laat uw landelijke keukendromen uitkomen. Dat vraagt om een totaalservice, van ontwerp tot montage. Genieten vanaf het begin: dat is waar wij voor staan. Laat u inspireren door de uiteenlopende combinaties van materialen, kleuren en apparatuur. Kortom, laat u verwonderen door het aanbod van landelijke keukens van Grando!

De mogelijkheden zijn eindeloos.

De stijl van uw keuken: landelijk genieten

Kiest u voor een keuken in landelijke stijl? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar waar begint u? Samen met uw Grando adviseur wordt de ruimte geheel naar eigen smaak samengesteld. Zo maken we van uw nieuwe keuken het sfeervol centrum van het huis!

Een warm welkom

Materialen en kleuren

Een landelijke keuken geeft altijd een warm welkom. Kenmerkend aan deze keukens zijn de houten kaderkasten en open kastjes waar u al uw potten en pannen in kwijt kunt. Planken tegen de achterwand van de keuken creëren extra ruimte om kookboeken, flesjes olijfolie en kruiden op uit te stallen. Kortom, in een landelijke keuken mogen alle elementen gezien worden. De natuurlijke materialen waar landelijke keukens om bekend staan combineren prachtig met warme kleuren zoals grijs en bruin, maar ook lichtere tinten zoals magnolia en zand. Een extra dik stenen werkblad en een achterwand met boerentegels maken het plaatje compleet.

In het oog springend

Robuuste ruimte

De meeste landelijke keukens hebben een behoorlijke omvang. Deze keukens worden daarom ook wel omschreven als ‘robuust’ en ‘in het oog springend’. Een keuken om uw ogen uit te kijken dus. Natuurlijk zijn er voldoende keukenkastjes om al uw potten, pannen, servies, bestek en meer in op te kunnen bergen. Het werkblad - van natuurlijk materiaal zoals composiet of graniet - en het vrijstaande fornuis bieden bovendien alle ruimte om heerlijk bourgondisch te koken. Heeft uw huis minder ruimte, maar houdt u toch van de landelijke stijl? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Grando ontwerpt uw keuken namelijk geheel in de keukenopstelling die u wenst!

Grando inspireert, ontwerpt en monteert

Wenst u meer inspiratie? Speciaal voor u stelden wij het Grando Inspiratie Magazine samen: wij showen u compleet ingerichte keukens in verschillende stijlen en laten u zien welke materialen, apparatuur en accessoires goed bij de ruimte passen.  Het magazine is een ‘must-have’ in de zoektocht naar een nieuwe keuken en/of badkamer.

Genieten

Voorbeelden van landelijke keukens

Keuken Serino, een prachtige landhuiskeuken met een brede schouw. Lavendelblauwe deuren geven de ruimte een frisse, landelijke uitstraling. Dankzij het fikse (losstaand) fornuis en de grote oven tovert u in handomdraai de meest heerlijke gerechten op tafel. Bekijk hier de volledige keuken.

KEUKEN PESCIA

Landelijk, maar toch met de moderne, strakke belijningen van deze tijd! Deze keuken bewijst de schoonheid van een combinatie van deze stijlen.

Keukenapparatuur in landelijke stijl

Het kiezen voor uw droomkeuken en de gewenste opstelling is één. Het compleet maken met keukenapparatuur is twee. Want hoe combineert u de robuustheid van landelijke kaderkasten, met de (moderne) keukenapparatuur die u zo mooi vindt? Ook daar helpt Grando u bij. Typisch landelijke apparatuur? Denk aan een opvallende afzuigkap, verwerkt in een grote schouw. En echt bourgondisch kokerrellen, dat doet u uiteraard op een breed losstaand gasfornuis. 

Zet uw ideeën om in een 3D Tekening

Online ontwerptool

Voldoende inspiratie opgedaan? Met behulp van de Grando ontwerptool ontwerpt u zelf uw keuken, inclusief accessoires en elementen, die u vervolgens vanuit diverse invalshoeken in 3D kunt bekijken.

Onze adviseurs verwerken uw woonwensen graag in een professioneel en gedetailleerd advies op maat. Bezoek één van onze showrooms en laat u verassen door de mogelijkheden. Eventueel komen we zelfs bij u thuis langs.