Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Het advies dat wij hebben gekregen was erg goed. Wij zijn uiteindelijk ook voor deze opstelling gegaan
Geschreven op: 29/11/2012
Fam. De KoningUtrecht
10 uit 10
De keukens staan heel ruim en overzichtelijk opgesteld met veel variatie aan modellen
Geschreven op: 26/11/2012
M. PronkHoorn
8.3 uit 10
Reuze vriendelijk ontvangst. Altijd een heerlijke kop koffie
Geschreven op: 15/11/2012
van ijkenBreda
10 uit 10
Mooi assortiment van keukens en inmiddels zelfs badkamers. Hier konden wij vrij makkelijk bepalen wat het beste bij ons paste.
Geschreven op: 12/11/2012
Martijn van der hertHoorn
9.3 uit 10
Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Geschreven op: 08/11/2012
Frieda RuitenbergHoorn
8 uit 10
Mooi nette showroom waar je op je gemak rond kunt kijken zonder dat er meteen een verkoper op je afkomt
Geschreven op: 06/11/2012
TheunsBreda
10 uit 10
De showroom was compleet we konden een goede keuze konden maken
Geschreven op: 06/11/2012
R.J. GubbelsHoorn
8.7 uit 10
Een gevarieerd aanbod van mooie keukens en onderdelen. Zeer prettige ruimte met een goede sfeer.
Geschreven op: 24/10/2012
Remko KlausUtrecht
9.7 uit 10
De adviseur denkt mee en leeft zich in in de wensen van de klant. Wij werden niet gedwongen tot een snelle beslissing en ook werd ons aangeraden sommige dingen niet te doen.
Geschreven op: 24/10/2012
Thijs WoudstraUtrecht
10 uit 10
Er is meer dan getoond kan worden in de showroom.
Geschreven op: 24/10/2012
Fam. De JongUtrecht
8.7 uit 10

Pagina's