Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn heel erg blij met onze badkamer Super service nu zijn we aan het afwachten tot onze keuken geplaatst word
Geschreven op: 04/11/2014
AnoniemMiddelburg
8 uit 10
Mooie keuken klantvriendelijke service.
Geschreven op: 03/11/2014
Familie de RondTilburg
8 uit 10
Wij hebben onze keuken met veel plezier uitgekozen. De Hulp die wij kregen was erg fijn want een keuken uitzoeken is nog best lastig Alles werd keurig geregeld
Geschreven op: 31/10/2014
AnoniemNaaldwijk
10 uit 10
Alles goed en snel geregeld ook nog eens met eigen mensen super.
Geschreven op: 30/10/2014
AnoniemTilburg
10 uit 10
We zijn geweldig geholpen door Frans kwakkenbos in het filiaal Tilbug van de eerste tot de laatste dag was hij erbij betrokken bedankt
Geschreven op: 30/10/2014
AnoniemTilburg
10 uit 10
Een heel fijn kontakt tijdens het ontwerp de uitvoering en de nazorg van onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 28/10/2014
H. Kester.Naaldwijk
10 uit 10
Wij vinden de keuken prachtig. We zijn 3 x bij John de verkoper geweest om alle onderdelen te perfectioneren. Zeer profesioneel. Ook het plaatsen van de nieuwe keuken door Jurg hij heeft er 3 dagen overgedaan eerst de oude keuken slopen en daarna een nieuwe keuken plaatsen.
Geschreven op: 23/10/2014
Fam. KlopHoogvliet
10 uit 10
goed en mooie ervaring zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. zeer waardevolle adviezen gekregen zonder opdringend te zijn kortom een fijne ervaring
Geschreven op: 23/10/2014
J. den RidderBreda
10 uit 10
minder erg als verwacht er gaat altijd wat mis. Bij ons viel het mee
Geschreven op: 23/10/2014
AnoniemTilburg
8 uit 10
Wij hebben bij Grando Breda, een keuken en badkamer gekocht, zeer klantvriendelijk en gastvrij ontvangen met leuke adviezen en ideeën, zonder opdringerig te zijn. levering was conform afspraken, zoals altijd bij dit soort projecten gaat er wel eens wat mis, dit werd zonder gemopper of protest opgelost ! twee super vakmensen hebben onze keuken en badkamer gemonteerd, zonder ook maar enig rommel achter te laten. Chappeuax !
Geschreven op: 23/10/2014
Bron: Qasa.nl
J. den RidderBreda
10 uit 10

Pagina's