Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Bergambacht

Transportstraat 28
2861 DZ Bergambacht

De openingstijden konden niet worden geladen. Onze excuses voor het ongemak. Graag verwijzen we u door naar onze openingstijden op Google.

Vanwege een technische storing zijn we telefonisch niet bereikbaar. Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

“Wij creëren ruimtes die uw verhaal vertellen.”

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Breng een bezoek aan Grando Keukens | Badkamers Bergambacht en laat je inspireren! Met ruim 30 jaar ervaring in de keuken- en badkamerbranche kunnen wij je vakkundig begeleiden bij de aanschaf van je droomkeuken en/of -badkamer, binnen je budget. 

Voor perfecte service ben je bij Grando Keukens | Badkamers Bergambacht aan het juiste adres. Je word volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor je verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk. 

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Wij zijn gevestigd in het Hart van de Krimpenerwaard. Ondernemer Sami Awad en zijn team staan voor je klaar, om jouw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Bergambacht!

Sami Awad

Ondernemer Grando Bergambacht

Persoonlijk advies.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Bergambacht hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis. 
 

Maak een vrijblijvende afspraak >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8