"Uw persoonlijke wensen op maat"

Fred Kreukniet, ondernemer Grando Bergambacht.

"Uw persoonlijke wensen op maat"

Fred Kreukniet, ondernemer Grando Bergambacht.

Grando Bergambacht

Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht | T: 0182-352331

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Breng een bezoek aan Grando Keukens & Bad Bergambacht en laat u inspireren! Met ruim 30 jaar ervaring in de keuken- en badkamerbranche kunnen wij u vakkundig begeleiden bij de aanschaf van uw droomkeuken en/of -badkamer, binnen uw budget.

Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Bergambacht aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor u verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk.

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Wij zijn gevestigd in het Hart van de Krimpenerwaard. Ondernemer Fred Kreukniet en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Bergambacht!

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag Gesloten
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 17:30
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen

Bel mij terug

Of bel direct

0182-352331 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuis!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 21 reviews »
Keuken aangeschaft bij Grando Bergambacht, prima geregeld!! We zijn goed geholpen, zijn erg vriendelijk. Dhr Kreukniet staat open voor allerlei ideeën en denkt goed mee. Jammer dat er geen lift is om boven te komen, voor mensen in een rolstoel is het niet toegankelijk. Keuken is ruim op tijd geleverd. Monteur een echte vakman, al met al heel tevreden. Ook de fout die de fabriek had gemaakt is met creativiteit door de monteur tijdelijk goed en praktisch onzichtbaar opgelost. En wordt permanent verholpen zodra het binnen is. Al met al een tevreden klant.
Geschreven op: 12/08/2016
Bron: Qasa.nl
M. PotsBergambacht
8 uit 10
Wij hebben goed advies gekregen zonder dat we onder druk werden gezet om een beslissing te nemen.
Geschreven op: 28/03/2016
HollanderBergambacht
8 uit 10
Zeer goed en snel geholpen. Bij vragen of wijzigingen kan je altijd snel terecht. Wij hebben nu mooie luxe keuken voor een scherpe prijs. Ook zijn wij bij 2 andere keukenleveranciers geweest maar die konden niet tippen aan de kennis, het inleven in de wensen van ons, klantvriendelijkheid en service van Grando Keukens.
Geschreven op: 25/03/2016
Bron: Qasa.nl
familie Den ToomBergambacht
10 uit 10
Onlangs 3 nieuwe keukens gekocht bij Grando keukens en bad in Bergambacht voor ons nieuwe kantoorpand. We zijn tevreden over zowel de showroom als de service en de levering. De verkoper was erg vriendelijk en nam alle tijd voor ons, bedankt! Wij raden Grado zeker aan!!
Geschreven op: 11/03/2016
Bron: Qasa.nl
BruijniksBergambacht
8 uit 10