Bij Grando Hazerswoude-Dorp helpen wij je graag verder

Maak een afspraak

I-Luminate bij Grando Hazerswoude-Dorp

Ontdek het hier

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Hazerswoude - Dorp

Frankrijklaan 4
2391 PX Hazerswoude - Dorp

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 17:30
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 21:00
 • Vrijdag
  09:30 - 21:00
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij jouw thuis.

"Ik vind niets leuker dan klanten inspireren."

Een nieuwe keuken of badkamer koop je niet iedere dag. Dat begrijpen wij bij Grando Keukens en Badkamers Hazerswoude-Dorp maar al te goed. Het is belangrijk ideeën op te doen, je te laten inspireren en daarbij een persoonlijk advies op maat te krijgen. Wij gaan graag samen met je aan de slag om jouw droomkeuken en - badkamer samen te stellen. Uiteraard volgens jouw wensen, woonsituatie en de laatste trends. In de showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. 

Laat je inspireren! 

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom bij Grando Keukens | Badkamers Hazerswoude-Dorp. Ondernemer Rutger Groenendijk en zijn adviseurs staan voor je klaar, om je droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Graag tot ziens bij Grando Keukens | Badkamers Hazerswoude-Dorp.

Rutger Groenendijk

Ondernemer Grando Hazerswoude - Dorp

Neem een kijkje in de showroom van Grando Keukens en Badkamers in Hazerswoude-Dorp!

In onze prachtige showroom vind je een uitgebreid assortiment aan keukens en badkamers van de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een moderne keuken, een landelijke badkamer of iets daar tussenin, bij Grando vind je gegarandeerd de perfecte oplossing die past bij jouw smaak en stijl.

Bij het betreden van onze showroom word je direct verwelkomd door onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Ze staan klaar om je te begeleiden en te adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor jouw ideale keuken of badkamer. Ze hebben uitgebreide kennis van de nieuwste trends, materialen en technologieën, en zullen ervoor zorgen dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Persoonlijk advies.

We nodigen je graag uit om onze showroom in Hazerswoude-Dorp te bezoeken en zelf de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. Laat je inspireren door onze prachtige keukens en badkamers, ontvang persoonlijk advies van onze experts en maak van jouw droomkeuken of -badkamer werkelijkheid.

Bij Grando begrijpen we dat het kiezen van een nieuwe keuken of badkamer een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om jou een zorgeloze ervaring te bieden. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke installatie kun je vertrouwen op onze expertise en toewijding.

Plan een bezoek >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7