Grando Kuekens & bad Hilversum
"Uw persoonlijke wensen op maat"

Martin de Winter - Ondernemer Grando Hilversum

Grando Keukens & bad Hilversum
"Uw persoonlijke wensen op maat"

Martin de Winter - Ondernemer Grando Hilversum

Grando Keukens & Bad Hilversum

Verlengde Zuiderloswal 36, 1216 BX Hilversum | T: 035-6219129

In Hilversum staat een prachtige Grando Keukens & Bad toonzaal met maar liefst 1000 m2. Hier komt u tot de beste keuken- en badkamer ideeën. Ook vindt u er een twee verdiepingen tellend inspiratiehuis waarin alle facetten van het ‘nieuwe wonen’ tentoongesteld worden. In het designcenter kunt u tot in detail zien wat er allemaal mogelijk is op kleur- en materiaalgebied.

Advies op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en/of badkamer? Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen indien u dit wenst. Wij bieden u een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.

Bezoek

Kom langs en laat u inspireren! Grando Hilversum biedt u diverse stijlen keukens en complete badkamers met mogelijkheden voor ieder budget. Tot ziens bij Grando Hilversum!

Lees meer

Renovatie

Ook wanneer u kiest om uw keuken of badkamer te renoveren, bent u bij Grando Keukens & Bad Hilversum aan het juiste adres. Voor het vervangen van apparatuur, het overspuiten van fronten of bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe tegels. Bovendien bieden wij ook showroomkeukens aan met kortingen tot wel 70%.

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Martin de Winter.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 13:00 - 17:30
  Dinsdag 9:00 - 17:30
  Woensdag 9:00 - 17:30
  Donderdag 9:00 - 21:00
  Vrijdag 9:00 - 17:30
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 20 november12:00 - 17:00
 • 18 december12:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 25 decemberGesloten

Bel mij terug

Of bel direct

035-6219129 Bereikbaar tijdens openingstijden

Showroomtour

Loop alvast binnen in onze digitale showroom!

Start tour

Inspiratie Magazine!

Vraag nu gratis & vrijblijvend aan. Binnen enkele dagen op de mat!

Aanvragen

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 26 reviews »
Grando Hilversum heeft onze keuken renovatie/vervanging adequaat en creatief geadviseerd en begeleid. Enkele punten van aandacht heeft men naar tevredenheid opgelost zonder extra kosten. De montage is verder ook vakkundig verlopen.
Geschreven op: 26/09/2016
Bron: Qasa.nl
Peter en BeataHilversum
8 uit 10
De verkoper neemt alle tijd en is creatief in het vinden van de beste voorstellen. Het 3D-ontwerp gaf al een goede indicatie, maar het eindresultaat is grand(i)o(oos)! Aanschaf en verbouwing door hetzelfde bedrijf vonden wij een must; niet iedereen doet dat. Het voorkomt dat bij problemen de een de ander de schuld geeft. Gelukkig geen problemen door goede samenwerking, ervaren en vriendelijke vakmensen en steeds een controle op de werkzaamheden.
Geschreven op: 24/09/2016
Bron: Qasa.nl
Familie ZwartHilversum
10 uit 10
Mooie kwaliteitsproducten en zeer bekwame en servicegerichte mensen in de showroom. Zeer tevreden met het eindresultaat, ziet er mooi en strak uit. Monteur ook zeer ervaren. Nu moet ik blijkbaar doortypen totdat ik 200 tekens gebruikt heb, anders kan ik de ervaring niet plaatsen, hoop dat het nu wel lukt.
Geschreven op: 12/07/2016
Bron: Qasa.nl
Juul PietersHilversum
10 uit 10
Heel goed meegedacht. Oude keuken snel en netjes gesloopt. Nieuwe keuken vlot gemonteerd. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wij zijn zeer goed geholpen en zouden Grando Hilvesum zeker aanraden.
Geschreven op: 05/06/2016
Bron: Qasa.nl
Matthieu van MaurikHilversum
8 uit 10