Bij Grando Hoorn helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Ramon Rinkel

Laat u inspireren in de showroom.

Wij staan voor u klaar om uw keuken- en badkamerdroom te realiseren! Kom langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Bezoek de showroom

Grando Hoorn

De Factorij 55
1689 AK Zwaag

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 21:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij u thuis.

"Ook de praktische oplossingen moeten kloppen."

Grando Keukens & Bad is sinds 1991 gevestigd in Hoorn en bestaat inmiddels bijna 30 jaar. Aangesloten bij de landelijke Grando formule, maar met een zelfstandig ondernemer in de zaak. Eigenaar Ramon Rinkel en zijn team van adviseurs staan voor u klaar bij het samenstellen van uw ideale keuken, badkamer of woonvloer. Dat garandeert kwaliteit in het ontwerp én de uitvoering. Grando Hoorn heeft een grote showroom van 1650 m2 met 50 keuken- en 17 badkameropstellingen, voor al uw inspiratie. Ramon Rinkel heet u van harte welkom namens het gehele team van Grando Keukens & Bad Hoorn.

Grando montage en 5 jaar garantie. Vakmanschap bij het maken van keukens en badkamers is bij ons uiterst belangrijk. Met ons eigen planning- en montageteam zorgen wij voor een correcte levering en afwerking van uw keuken en/of badkamer. Wanneer gewenst regelen wij voor u ook alle voorkomende meerwerken, zoals leiding-, elektra-, stukadoors-, tegel- en overig timmerwerk. Alles in één hand, maakt het voor u overzichtelijk. Tenslotte ontvangt u ook nog eens 5-jaar garantie op de keuken en badkamer.

Ramon rinkel

Ondernemer Grando Hoorn

Wij verbouwen, maar zijn gewoon open!

Wij blijven open maar de verbouwing gaat nu echt beginnen! Een paar weken geleden hebben wij al verteld dat we gaan verbouwen. Inmiddels zijn we al druk bezig met de binnenkant van de showroom en zijn er al heel veel nieuwe keukens geïnstalleerd. 

Bekijk de video en neem contact op met één van onze adviseurs >

Wij zijn Grando Hoorn!

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Hoorn hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.

Bekijk de video en neem contact op met één van onze adviseurs >