Kom langs en laat je inspireren bij Grando Hoorn.

Kom langs!

I-Luminate Light up your kitchen

Ontdek hier meer

 

Ervaringen van onze klanten!

 

Laat je inspireren!

Grando Hoorn

De Factorij 55
1689 AK Zwaag

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 21:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij jou thuis.

"Ook de praktische oplossingen moeten kloppen."

Grando Keukens en Badkamers is sinds 1991 gevestigd in Hoorn en bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. Aangesloten bij de landelijke Grando formule, maar met een zelfstandig ondernemer in de zaak. Eigenaar Ramon Rinkel en zijn team van adviseurs staan voor je klaar bij het samenstellen van jouw ideale keuken, badkamer of woonvloer. Dat garandeert kwaliteit in het ontwerp én de uitvoering. Grando Hoorn heeft een grote showroom van 1650 m2 met 50 keuken- en 17 badkameropstellingen, voor al jouw inspiratie. Ramon Rinkel heet je van harte welkom namens het gehele team van Grando Keukens en Badkamers Hoorn. 

Grando montage en 10 jaar garantie. * 

Vakmanschap bij het maken van keukens en badkamers is bij ons uiterst belangrijk. Met ons eigen planning- en montageteam zorgen wij voor een correcte levering en afwerking van jouw keuken en/of badkamer. Wanneer gewenst regelen wij voor je ook alle voorkomende meerwerken, zoals leiding-, elektra-, stukadoors-, tegel- en overig timmerwerk. Alles in één hand, maakt het voor jouw overzichtelijk. Tenslotte ontvang je ook nog eens *10 jaar garantie op keukenmeubelen, werkbladen en montage en 5 jaar garantie op badkamers en alle andere artikelen.

Ramon rinkel

Ondernemer Grando Hoorn

10 jaar garantie

Bij Grando Hoorn streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en het meest vertrouwde vakmanschap te bieden bij het ontwerpen en installeren van keukens en badkamers. Daarom zijn we trots om een ongeëvenaarde service aan te bieden: *10 jaar garantie op keukenmeubelen, werkbladen en montage en 5 jaar garantie op alle andere artikelen. En badkamers? Daar geven we ook 5 jaar garantie op.

Met onze 10 en 5 jaar garantie op keukens en badkamers willen we een langdurige relatie met onze klanten opbouwen. We streven ernaar om niet alleen een goed product aan te bieden, maar ook een uitstekende service en ondersteuning gedurende vele jaren.

Wij zijn geheel vernieuwd!

We nodigen je graag uit om onze vernieuwde showroom in Hoorn te bezoeken en zelf de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. Laat je inspireren door onze prachtige keukens en badkamers, ontvang persoonlijk advies van onze experts en maak van jouw droomkeuken of -badkamer werkelijkheid.

Plan je bezoek  of   Kom langs

Wij zijn Grando Hoorn!

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Hoorn hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.

Bekijk de video en neem contact op met één van onze adviseurs >

Neem een kijkje in de vernieuwde showroom van Grando Hoorn

Thuis al een kijkje nemen in de showroom? Dat kan! Loop virtueel door de showroom van Grando Hoorn voor een korte impressie.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8