"Geniet van onze totaalservice"

Paul Lucas - Ondernemer Grando Lelystad

"Geniet van onze totaalservice"

Paul Lucas - Ondernemer Grando Lelystad

Grando Lelystad

Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad | T: 0320-268188

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Bezoek dan de showroom van Grando Keukens & Bad Lelystad!  In de ruim 1.000 m2 showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Lelystad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Lelystad aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes; en dat wil zeggen: service vóór, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Paul Lucas en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Lelystad!

 

Profiteer nú bij Grando!

Nu 20% korting op uw keuken of badkamer + zomers deals 

 

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Paul Lucas.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 13:00 - 18:00
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 21:00
  Vrijdag 10:00 - 18:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen

Bel mij terug

Of bel direct

0320-268188 Bereikbaar tijdens openingstijden

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Goede begeleiding tijdens de koop gevolgd door prima communicatie tijdens het leveringsproces. Voor de plaatsing werd goed de tijd voor genomen wat dan ook geleid heeft tot een prachtig resultaat! Voor toekomstige keukens en badkamers kom ik hier zeker weer langs.
Geschreven op: 28/09/2015
Bron: Qasa.nl
MarkLelystad
8 uit 10
We kochten een showroom keuken. Deze paste perfect het enige jammere is dat de afzuigkap bovenbouw niet paste en hier ook niet mee over nagedacht werd. Wel erg blij met de medewerking ivm niet werkende apparatuur
Geschreven op: 12/05/2015
Bron: Qasa.nl
Rosie DamenLelystad
8 uit 10
Een minpunt was dat de kasten zijn geleverd zonder de poten e.d. De doos stond nog in het magazijn. Grando Lelystad heeft zo goed mogelijk gehandeld poten gebracht zodat ik kon starten met de montage van de keuken. De doos werd de volgende dag om 17.00 uur geleverd.
Geschreven op: 30/03/2015
Fam. HuizingaLelystad
8 uit 10