Grando Keukens Mijdrecht
"Passie voor het vak én resultaat

bart van velsen - manager grando mijdrecht

"Passie voor het vak én resultaat

bart van velsen - manager grando mijdrecht

Grando Mijdrecht

Industrieweg 38G, 3641 RM Mijdrecht | T: 0297-250494

Grando Keukens Mijdrecht levert betaalbaar keukendesign van topkwaliteit! In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keukengebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Mijdrecht brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken te renoveren.

Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens Mijdrecht aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor u verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, electra- en schilderwerk.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Team Mijdrecht staat voor u klaar, om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Mijdrecht!

Ook in de avonduren zijn wij op afspraak geopend!

Profiteer nú bij Grando!

Nu bij Grando: Bij aanschaf van een nieuwe keuken een Quoocker cadeau!

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Bart van Velsen.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom!

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 10:00 - 18:00
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 18:00
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 18:00
  Zondag 12:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!12:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 16 aprilgesloten
 • 17 april10.00 - 17.00
 • 27 april12.00 - 17.00

Bel mij terug

Of bel direct

0297-250494 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 23 reviews »
Omdat we spijt hadden van onze keus van keukenleverancier de communicatie enorm slecht verliep en de irritaties over weer hoog opliepen ben ik naar Grando Mijdrecht gegaan voor het geval we er niet uit zouden komen. Verteld wat het geval was en gevraagd om raad en een evt. backup plan . Hier werd positief op gereageerd wat meteen rust bracht. Bart heeft ondanks het onzekere van de situatie direct alle moeite gedaan om een vergelijkbare keuken samen te stellen en daarbij te letten op onze wensen én op de prijzen omdat ons bij afzegging ook nog een boete van 30 boven het hoofd hing bij de eerste leverancier. Hij heeft diezelfde dag nog een 3D tekening en een offerte gemaild. Maar het allerprettigste was dat hij ons geheel belangenloos geadviseerd heeft eerst te proberen er toch met de leverancier uit te komen en na veel gedoe is dat gelukt. Dus wat ons betreft een ongelofelijk dikke pluim voor deze man Hij heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en heeft ons belang voor het zijne laten gaan. Ik heb hem vandaag het slechte nieuws gebracht met een bos bloemen en hij vatte het zeer sportief op. Als we ooit weer een andere keuken willen weet ik waar ik moet zijn. Niets dan lof
Geschreven op: 16/02/2017
K. KuypersMijdrecht
10 uit 10
Het is eigenlijk de enige keuken leverancier die we bezocht hebben. Meteen onze stijl gevonden en als iets goed voelt dan moet je het doen. Kundig advies uiteindelijk goede levering en comform afspraak . Toen er enkele items vergeten waren kleine details vlotte nalevering zonder extra kosten
Geschreven op: 15/02/2017
BolsiusMijdrecht
10 uit 10
Een bar op maat laten maken bij Grando. Onze wensen zijn nauwkeurig besproken waarbij alle tijd voor ons is genomen. Bij levering bleek de bar door niet geheel stabiel te staan. Dit heeft Grando perfect opgelost door mee te denken aan een passende oplossing. Uiteindelijk is er een extra tusse plaat geleverd zonder dat wij hiervoor hebben moeten betalen. Top Grando wij zitten nu elke dag heerlijk aan onze bar
Geschreven op: 03/01/2017
MichelleMijdrecht
10 uit 10
Wij hebben de contacten met Grando als zeer plezierig ervaren. Voldoende tijd voor de voorlichting en gemaakte afspraken werden nagekomen.
Geschreven op: 13/12/2016
TeusinkMijdrecht
10 uit 10