Bij Grando Rotterdam helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet het team.

Grando Rotterdam

Maak nu een privé afspraak

Bij Grando Rotterdam kunt u nu ook buiten de openingstijden een afspraak maken.

Maak een afspraak

Grando Rotterdam

Watermanweg 33
3067 GA Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag
  12:00 - 17:30
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 21:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:30
 • Zondag
  12:00 - 17:00

Graag helpen we u ook buiten onze reguliere openingstijden. U kunt hiervoor een privé afspraak maken.

"Laat u inspireren in onze showroom."

Grando Keukens & Bad Rotterdam Alexandrium beschikt over het nieuwste van het nieuwste op keuken- en badgebied. U vindt bij ons ruim vijftig showroomopstellingen volgens de laatste trends.

U kunt bij ons op een rustige en ontspannen manier het aanbod bekijken, onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank.

Elke zondag geopend!

Aan de hand van de door u meegebrachte maatvoering, ontwerpen wij gezamenlijk uw droomkeuken en/of badkamer, binnen uw budget. Wij streven met u naar een perfecte uitstraling en optimale functionaliteit. Tevens verzorgen wij een 3-dimensionale tekening, zodat uw ontwerp echt gaat leven. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Het team staat voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren.

Tot ziens bij Grando Keukens & Bad Rotterdam Alexandrium!

Team Rotterdam

Grando Rotterdam

De nieuwste trends bij Grando!

De leefkeuken is waar we de meeste tijd doorbrengen: koken, eten, gezellig samen zijn. Hier wil je je natuurlijk helemaal in thuis voelen! Een van de vier trends van het voorjaar is WOODWORK.

Bekijk de video van Woonmall Alexandrium & De Telegraaf waar trend forecaster Monique van der Reijden (TrendCompass) meer over deze trend verteld en een kijkje neemt in de Grando Rotterdam showroom.