Bij Grando Rotterdam helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Arjen Tromp

PERSOONLIJK ADVIES op maat.

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies. Kies voor een afspraak in onze showroom of een adviesgesprek bij u thuis, online of telefonisch.

Maak een afspraak

Grando Rotterdam

Watermanweg 33
3067 GA Rotterdam

Openingstijden

 • Maandag
  12:00 - 17:30
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 20:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:30
 • Zondag
  12:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan via een bezoek in onze showroom, telefonisch, via een videogesprek óf bij u thuis. Maak een vrijblijvende afspraak.

"Laat u inspireren in onze showroom."

Grando Keukens & Bad Rotterdam Alexandrium beschikt over het nieuwste van het nieuwste op keuken- en badgebied. U vindt bij ons ruim vijftig showroomopstellingen volgens de laatste trends.

U kunt bij ons op een rustige en ontspannen manier het aanbod bekijken, onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank.

Elke zondag geopend!

Aan de hand van de door u meegebrachte maatvoering, ontwerpen wij gezamenlijk uw droomkeuken en/of badkamer, binnen uw budget. Wij streven met u naar een perfecte uitstraling en optimale functionaliteit. Tevens verzorgen wij een 3-dimensionale tekening, zodat uw ontwerp echt gaat leven. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. De ondernemer en het team staat voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren.

Tot ziens bij Grando Keukens & Bad Rotterdam Alexandrium!

Arjen Tromp

Ondernemer Grando Rotterdam

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Rotterdam hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan via een bezoek in onze showroom, online, telefonisch of bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

De nieuwste trends bij Grando!

De leefkeuken is waar we de meeste tijd doorbrengen: koken, eten, gezellig samen zijn. Hier wil je je natuurlijk helemaal in thuis voelen! Een van de vier trends van het voorjaar is WOODWORK.

Bekijk de video van Woonmall Alexandrium & De Telegraaf waar trend forecaster Monique van der Reijden (TrendCompass) meer over deze trend verteld en een kijkje neemt in de Grando Rotterdam showroom.

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen