"Geniet van onze totaalservice"

Murat Kose - ondernemer Grando Rotterdam

"Geniet van onze totaalservice"

Murat Kose - ondernemer Grando Rotterdam

Grando Rotterdam

Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam | T: 010-4793185

Grando Keukens & Bad Rotterdam Alexandrium beschikt over het nieuwste van het nieuwste op keuken- en badgebied. U vindt bij ons ruim vijftig showroomopstellingen volgens de laatste trends.

U kunt bij ons op een rustige en ontspannen manier het aanbod bekijken, onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank.

Elke zondag geopend!

Aan de hand van de door u meegebrachte maatvoering, ontwerpen wij gezamenlijk uw droomkeuken en/of badkamer, binnen uw budget. Wij streven met u naar een perfecte uitstraling en optimale functionaliteit. Tevens verzorgen wij een 3-dimensionale tekening, zodat uw ontwerp echt gaat leven. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Murat Kose en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren.

Tot ziens bij Grando Keukens & Bad Rotterdam Alexandrium!

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Murat Kose.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 12:00 - 18:00
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 18:00
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 18:00
  Zondag 11:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!

Bel mij terug

Of bel direct

010-4793185 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuis!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 29 reviews »
Niet alles ging foutloos in het aankoopproces maar alles is snel en naar tevredenheid opgelost zonder discussie. Verder is de installatie ruim boven verwachting uitgevoerd. Zeker van harte aanbevolen!
Geschreven op: 17/09/2016
Bron: Qasa.nl
Govert KrulRotterdam
10 uit 10
Na 5 weken is badkamer nog niet af. De monteur op vakantie en geen vervanging geregeld. Binnen 10 dagen zou alles af zijn. Deadline steeds uitgesteld doordat de monteur elders werkte. We moeten overal zelf achteraan en achterkomen. Slechte service. Wacht maar tot het af is wordt er gezegd dan ben je alles vergeten. Scheuren in de muur en een gat na het boren. Lekkage. Niemand die het wil oplossen of reageert op onze klachten. Onveilige situaties met glasplaten in kinderkamer en zagen etcetera in babykamer.
Geschreven op: 16/09/2016
Bron: Qasa.nl
P schoutenRotterdam
2 uit 10
Grando heeft vriendelijk personeel, wat goed meedenkt. Samen een mooie tekening gemaakt voor onze nieuwe badkamer. Goede kwailteit en mooie spullen tegen een goede prijs en vlotte levering. Ook goede service na aankoop,
Geschreven op: 10/09/2016
Bron: Qasa.nl
Klaas JansenRotterdam
10 uit 10
Ontvangst, ontwerp en 1e kennismaking was erg goed, daarna geen tot weinig communicatie over o.a. het maken vaneen inmeet afspraak, vervolgafspraak om alles definitief te maken, verliep zeer stroef. Andere later gestelde vragen komt ook weinig respons op. De aannemer is overigens zeer goed en daar heeft het zeker niet aan gelegen, deze heeft zelfs in het weekend doorgewerkt en de spullen in de fabriek opgehaald om de snelheid erin te houden !
Geschreven op: 01/09/2016
Bron: Qasa.nl
RaymondRotterdam
8 uit 10