Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Showroomkeuken gekocht in Helmond. Alles super geregeld door Peter. Dik tevreden! Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Het is geleverd, monteren doen we in eigen beheer.
Geschreven op: 13/12/2019
Bron: Qasa.nl
Anita KampHelmond
10 uit 10
Op zoek naar keuken en sanitair in Hazerswoude uitgekomen. Vakkundig en goed geholpen door Johan Groenendijk. De adviezen waren realistisch en maatwerk. Dat leidde tot een heel mooi resultaat. Ook de installatie en de after service was zeer goed. We zijn tevreden klanten en kunnen deze leverancier zeker aanbevelen.
Geschreven op: 13/12/2019
Bron: Qasa.nl
LucasHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Aangezien het tijd werd om ons huis van een upgrade te voorzien, wilden we de keuken, badkamer en toilet vernieuwen. Bij Grando eerst wat informatie ingewonnen. De ontvangst was erg prettig en het voelde goed. De volgende dag teruggekeerd om de wensen te bespreken. Allereerst de badkamer en toilet aangepakt. Met Gea, de adviseuse, onze wensen besproken. Er zaten de nodige uitdagingen in en er werd goed meegedacht met als uiteindelijk resultaat, dat het totaalplaatje klopte bij wat wij in gedachten hadden. Daarna de keukenwensen kenbaar gemaakt. Ook hier hadden we de nodige uitdagingen en Gea heeft veel moeten puzzelen om onze wensen goed vorm te geven. Het resultaat mocht hier ook zijn. Na het opmeten bleken er toch een aantal zaken iets beter te kunnen. Hierover werd goed gecommuniceerd. In juni de keuken laten plaatsen, materialen waren een paar dagen van te voren aanwezig en alles klopte. In oktober zijn de badkamer en toilet aangepakt. Ook hier was de levering prima geregeld. Grando regelde ook de mensen voor de installatie. De werkzaamheden verliepen vlot en volgens plan. Ook hier was er een goede communicatie. Eventuele problemen werden aan de voorkant al besproken en naderhand goed verwerkt. De manier van werken beviel ons prima! Al met al, Grando heeft ervoor gezorgd dat wij, door hun klantvriendelijkheid, een goed advies, goede service en de goede mensen om het werk aan uit te besteden, zeer tevreden zijn over onze nieuwe keuken, badkamer en toilet.
Geschreven op: 12/12/2019
Bron: Qasa.nl
S. van RavesteijnEnschede
10 uit 10
Top Super goede ervaring zowel bij het ontwerp als de montage
Geschreven op: 06/12/2019
ZonneveldHoogvliet
10 uit 10
Keuken gekocht bij Grando,super geholpen door Kevin ,nemen ruim de tijd en de plaatsing en afwerking werd vakkundig gedaan door Peter. Grando Utrecht is een aanrader .
Geschreven op: 06/12/2019
Bron: Qasa.nl
Fam van DijkUtrecht
10 uit 10
De keuken die we gekocht hebben bij Grando Zwolle, is keurig zoals afgesproken op de afgesproken datum geleverd en vakkundig gemonteerd. Het resultaat is, zoals de rekening liet zien. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken
Geschreven op: 06/12/2019
Bron: Qasa.nl
EvertZwolle
10 uit 10
Ik heb nieuwe bovenkastjes besteld voor bij een bestaande keuken in mijn nieuwe woning. Hoewel de levering niet helemaal volgens planning verliep ben ik zeer tevreden over het contact, de klantvriendelijkheid, het product en de verleende service
Geschreven op: 05/12/2019
Bron: Qasa.nl
IngeTilburg
8 uit 10
Blij met de uiteindelijke keuken. Deskundige hulp en meedenken in onze wensen. Naar volle tevredenheid is dit traject verlopen.
Geschreven op: 03/12/2019
Bron: Qasa.nl
LarsBreda
10 uit 10
Geweldige service. Na 5 jaar zijn er wat gebreken naar voren gekomen in mijnkeuken en Grando heeft deze fantastisch opgelost. Super blij ben ik met de reparatie.kortom een betrouwbaar bedrijf.
Geschreven op: 02/12/2019
Danielle van SeventerHoogvliet
10 uit 10
Grando heeft onze nieuwe keuken geleverd. In samenwerking met Iris Boering is er een mooie keuken ontworpen. De installatie verliep voortreffelijk en het eindresultaat is een keuken die (bijna) helemaal naar onze zin is. We zijn er blij mee. Een minpuntje is de afzuigkap die toch wel veel lawaai maakt. Helaas kon de geluidsarme kap om technische redenen niet geplaatst worden.
Geschreven op: 02/12/2019
Bron: Qasa.nl
IngridUtrecht
8 uit 10

Pagina's