Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Super keuken gekocht en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Geschreven op: 13/07/2019
MarvelGroningen
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht bij Grando Mijdrecht op aanraden van een kennis. We zijn zeer tevreden over het advies, Rob Cohen luistert goed, denkt mee en komt zijn afspraken na. We genieten van onze prachtige keuken.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
M. de JongeMijdrecht
10 uit 10
Een prachtige vloer van Grando Keukens & Bad! Vanaf het moment van advies bij aankoop, tot de nazorg na oplevering, Grando Keukens & Bad in Amersfoort heeft ons uitstekend geholpen. Dinesh en team wisten zich uitstekend in te leven in waar we naar op zoek waren en ging niet klakkeloos mee in wat onze ideeën waren daagde ons ook wel een beetje uit, wat wij als erg prettig hebben ervaren. De tegelzetters waren erg vakkundig, werkten netjes, waren goed gehumeurd en dachten ook goed mee met wat de mooiste zichtlijnen zijn. Hierdoor hebben wij nu een prachtige stenen vloer die zowel binnen in de keuken als onder de veranda doorloopt waar we jaren van gaan genieten! Enorm bedankt mannen!
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
Edgar van DenzelAmersfoort
10 uit 10
We hebben er een keuken gekocht na bezoek aan de overzichtelijke Showroom. We zijn er prima geholpen en plaatsing is vakkundig gedaan. Resultaat, dik tevreden.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
P.H. SmittenaarHoofddorp
8 uit 10
We hebben een hoekkeuken gekocht met kookeiland en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
MarcelGroningen
10 uit 10
Na een keukenbrandje heeft, na 1 telefoontje, adviseur Johan onmiddellijk actie genomen en de schade voor ons getaxeerd. na acceptatie door de expert heeft hij ideeën aan de hand gedaan voor herstel en modernisering waarbij hij onze inbreng daarin mee verwerkte. de door hem gezonden monteur heeft e.e.a. snel en vakkundig geïnstalleerd
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
Herman SpruitenburgHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Eerst een deel van de keuken vernieuwd. Goede advisering, correcte montage. Op basis hiervan besloten de rest van de keuken ook te vervangen
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
HenkEpe
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Het advies, de helderheid rondom materialen en prijs en de levertijd waren uitstekend. Keuken werd compleet en netjes afgeleverd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Aanrader dus.
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
BertBarendrecht
10 uit 10
Ik.heb een keuken gekocht en kreeg uitstekend advies Er werd ook goed meegedacht door de adviseur. Helemaal top! Aanvulling ontvangen 16 juli 2019: De keuken is al (bijna) helemaal af en ik ben heel tevreden!
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
MoniqueSon
10 uit 10
Grando Heerhugowaard kan ik echt aanbevelen. Jeff, de eigenaar, heeft ons met de aankoop van de keuken perfect geholpen. We kregen na een week of 2 spijt van de kleur keuken die we uitgezocht hadden en konden zonder problemen overstappen op een heel ander soort en kleur. We hebben een aantal keer aanpassingen gedaan en iedere keer werden we met dezelfde vriendelijkheid en professionaliteit geholpen. We zijn van plan om in de toekomst een nieuwe badkamer aan te gaan schaffen en zullen zeker dan naar Grando Heerhugowaard gaan.
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
Anna MariaHeerhugowaard
10 uit 10

Pagina's