Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keuken gekocht. Super goed geholpen door Nouska en Gert-Jan. Er is tijdens de verschillende gesprekken heel goed naar onze wensen geluisterd en er is door hun beide ook goed met ons meegedacht. De plaatsing is door Eric de monteur super goed gedaan.
Familie Cairo
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 24 november 2019
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Henk Landman
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 24 november 2019
Let op: De aankoop van de badamer was prima, de koffie smaakte goed en de verkoper(s) had alle tijd. Ik had er alle vertrouwen in want ik had tenslotte al een dure keuken bij Grando Zaandam gekocht en die levering verliep goed. Ik had destijds beloofd om dan ook mn badkamer daar te kopen. Maar van deze belofte heb ik veel spijt en de aankoop is mij duur komen te staan! Grando heeft geen eigen monteurs meer in dienst en maken gebruik van zgn zzp-ers. Voor Grando goedkoper en voor de klant een zeer onzekere factor. Je weet immers niet wie je in huis haalt en wanneer de zzp-er de badkamer af gaat maken. Want hij heeft namelijk meerdere klussen lopen. Mij was gezegd dat het plaatsen van de badkamer 2 a 3 weken zou duren. Ik ging uit van 3 weken, dan kan het nooit tegenvallen...De monteur stond op 15 april voor de deur en eind AUGUSTUS was de badkamer af. Ruim 4 maanden duurde het voordat Grando de badkamer kon opleveren. Alles wat er mis kon gaan ging mis. Ik ben wekenlang zelf de opzichter geweest omdat de monteur fout op fout maakte en totaal NIET communiceerde.. Tot 3 keer aan toe werd de verkeerde spiegel geleverd, ik heb 6 weken op de juiste spiegel moeten wachten. De communicatie met Grando zelf is trouwens ook van zeer slecht en droevig niveau. Afspraken werden niet nagekomen en vaak ging de communicatie per app!!!!!!!!??? Ik heb 4 maanden achter dit bedrijf aan moeten zitten, niks ging vanzelf. Ik moest van te voren het volledige bedrag van mijn badkamer betalen, met als gevolg dat Grando in de 1e versnelling blijft. Ik heb 2 keer een gesprek gehad over de hele gang van zaken. Uiteindelijk is Sander bij de badkamer komen kijken en om met mij naar een oplossing te zoeken voor de nare samenwerking en de vervelende bijkomstigheden. Sander zag de badkamer en concludeerde dat het toch wel uiteindelijk een mooie badkamer was geworden...Ehhhhhhh ja dat lijkt mij evident....Maar dat het een mooie badkamer is geworden komt geheel door mijn eigen inzet en geduld!! Veelvuldig vrije dagen opgenomen en toezicht moeten houden op het gehele proces...En niet 3 weken maar 4 maanden!!! Ik kan een boekwerk schrijven over de hele gang van zaken, dat was ronduit slecht. Ik weet inmiddels dat mijn verhaal niet op zichzelf staat. Je kan echt beter zelf naar een goeie zzp-er zoeken...Grando belooft veel maar maakt het niet waar!
Daniëlle
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 november 2019
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. De indeling is precies zoals wij t willen hebben. We zijn fijn geholpen in de winkel. Er werd heel uitgebreid de tijd voor ons genomen. Aanvulling ontvangen 25 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Ook over montage. Enige puntje: het had mooier geweest als de aftimmering boven de keuken waarin de spotjes zijn weg gewerkt van één stuk plaatmateriaal in 1 stuk had bestaan. Nu zie je verschillende stukken met naden. We hebben het geaccepteerd.
Familie Kruis
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 23 november 2019
Badkamer en toilet laten doen. Gestart begin Juli 2019 en tot op de dag van vandaag nog steeds niet af. Van idee tot aankoop prima geholpen maar zodra de logistieke afhandeling begint, van het retourneren van beschadigde goederen en / of ontbrekende goederen en de opvolging daarvan door Grando is tenenkrommend. Maanden lang met een badmeubel in de huiskamer gezeten omdat een spoelbak maar niet geleverd kon worden. Hier moet jezelf achteraan want enig eigen initiatief vanuit Grando niet aanwezig. Er is veel niet goed gegaan en tot op de dag van vandaag wacht ik alweer 1,5 maand op een lampje boven de spiegel, dus vanaf 1 juli tot de dag van vandaag, 20 november, is de badkamer nog steeds niet gereed. Wanneer je dan bedenkt dat er binnen 1 jaar een kantoorpand van 18 etages hoog kan worden gebouwd dan is een half jaar voor maximaal 50m2 werk niet echt goed te noemen.
Bob
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 20 november 2019

Nadat we heel erg tevreden waren over onze nieuwe badkamer en toilet die we bij Grando in Son hadden aangeschaft hebben we hier ook een nieuwe keuken gekocht. We zijn heel erg tevreden over het advies van Paul bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken is door een geweldig team geïnstalleerd en we zijn heel erg tevreden over het resultaat. We zijn heel erg blij, dat we voor Grando hebben gekozen. Een echte aanrader.

Piet en Ineke Sanders
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 18 november 2019
In Mei 2019 hebben wij een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Bij ons eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Wij zijn deskundig en goed geholpen, en er werd met ons meegedacht. In Oktober is onze badkamer geplaatst door goed en vakkundig personeel van de Badkamerbrigade [montagebedrijf], alles is in goed overleg geplaatst en naar onze volledige tevredenheid. De planning liep van begin tot het einde precies op schema. Wij raden Grando zeker aan
J. Grootenhuis
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 november 2019
Goed advies, alles volgens afspraak geleverd. De keuken is van top kwaliteit en op de zelfde manier geplaatst. Geen onderdelen tekort, alles klopt. Een aanrader!
Peter Diepstraten
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 15 november 2019

Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Samira Adli & Mustapha Sarti. Wij hebben aangegeven wat we graag wilde hebben qua keuken,kleur etc. en wat ons budget was. Zij kwamen vervolgens met adviezen en tekeningen die ons enorm aanspraken. Wij zijn A tot Z goed begeleid en hebben uiteindelijk onze DROOM keuken. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Amersfoort. Samira en Mustapha enorm bedankt voor jullie adviezen en hulp zonder jullie was dit nooit gelukt

Youssef Abarkane
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 14 november 2019
Tijdens verkooptraject alles top en na plaatsen ziet de keuken er mooier uit dan gedacht. Bedankt Peter en de rest
Esther Hendriks
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 14 november 2019
Wij hebben een keuken gekocht, geheel naar ons zin. Wij werden plezierig geholpen en meneer dacht met ons mee, kwam thuis kijken zo kon hij zien hoe het er uit kwam te zien. De keuken werd keurig geplaatst en het resultaat mag er zijn. Dankjewel Grando Keukens en Bad Bergambacht
Aart en Alie Verhoef
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 13 november 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Goed geholpen door Brahim. Zeer bekwaam, behulpzaam en hij dacht goed mee met de indeling en de persoonlijke wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden.
F van Oosterwijck
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 11 november 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Goede service, prettige samenwerking met installateurs. Het resultaat is prachtig!
R. Visser
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 11 november 2019
Wij hebben hier een keuken gekocht. Prettig contact met deze vestiging en hun goede, attente verkoper. Zeer bekwaam en hulpvaardig met de verkoop van onze keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst, ook dit is zeer prezierig verlopen. Kortom, zeer prettige ervaring en daardoor zeker aan te bevelen.
Van den Houten
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 11 november 2019

We hebben bij Grando Doetinchem onze nieuwe keuken gekocht. Coen was erg ervaren en heeft ons goed geholpen. De opstelling is meerdere keren goed bekeken en waar nodig aangepast. Het plaatsen was erg netjes en op de afgesproken momenten. Ook de service achteraf was erg goed. We zouden Grando dan ook zeker aanraden.

Maarten Frazer
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 10 november 2019
Beste Grando Zwolle en Beste Peter-Paul, Onze keuken is van de week gemonteerd, en alles is nog mooier dan verwacht. Ook de monteur heeft zijn werk super gedaan dikke pluim. We hebben in de afgelopen maanden heel wat keukenzaken bezocht maar die van jullie sprong er met kop en schouders bovenuit. Afwerking en advies een dikke 10+ we kunnen iedereen jullie aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Peter-Paul bedankt voor je advies hier kan een ieder die een keuken verkoopt een voorbeeld aannemen, geen druk over beslissen, goede prijs voor een heel goede kwaliteit en een perfect ontwerp waar over nagedacht is. Grando en Peter-Paul bedankt voor alles.
Mariska de Krosse
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 10 november 2019
De keuken die wij hebben gekocht bij Grando Amersfoort voldoet helemaal onze wensen. We hebben het verkoopgesprek als zeer prettig ervaren. Ook het plaatsen van de keuken is goed gegaan. Kortom zeer tevreden.
De Vlieg
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 10 november 2019
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. 1) Ontwerpfase verliep in prettige sfeer met Emanuel. Hij gaf ons goede adviezen hoe de keuken voor ons het beste ontworpen kon worden. Zijn erg tevreden met het eindresultaat. 2) Aanpassingen leidingwerk vond ik erg duur, met name de prijs voor het materiaal leidingwerk en elektra. Prijs Is daarna iets aangepast. 3) Datum plaatsing keuken was in eerste instantie gepland in week 44, is daarna bijgesteld naar week 45. 4) Aflevering nieuwe keuken is prima geregeld, netjes vooraf gebeld en keurig afgeleverd 5) Betaling. Ik dacht uit de documenten op te maken, dat ik uiterlijk moest betalen op de dag, dat de keuken was afgeleverd. Bleek niet te kloppen, vooraf betalen, anders geen keuken! 6) Plaatsing keuken door Peter is prima gegaan. Prima vakman en erg klantgericht. 7) Zijn erg blij met de nieuwe keuken, ziet er prachtig uit. Wel wennen met het koken op inductie. Met de oven moeten we nog ervaring opdoen.
GW Meijer
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 10 november 2019