Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
wij hebben een badkamer gekocht bij Grando in Tilburg.Wij zijn SUPER tevreden,vanaf het uitzoeken tot het installeren van de badkamer,alles van begin tot het opleveren van de badkamer is goed geregeld,zelfs tijdens het installeren kwam de installateur nog met enkele goede ideeen.Alles werd ook iedere dag weer netjes opgeruimd. wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer
Geschreven op: 03/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jan van der PutTilburg
10 uit 10
Dit voorjaar een keuken laten plaatsen door Grando in Hilversum. Vanaf begin Marja Hofstra als adviseur, heel goed gedaan. Het eindresultaat is erg mooi geworden. De service heel goed, prettig dat er 1 contactpersoon is en alles gewoon geregeld wordt, zonder dat je zelf ergens achteraan moet bellen.
Geschreven op: 03/06/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. Vonk NoordegraafHilversum
8 uit 10
Badkamer hier besteld. Goed geadviseerd en alle beloftes zijn nagekomen. Installatie is absoluut vakkundig gebeurd en bovendien werkte men heel netjes. Zeer tevreden en kunnen Grando Hilversum zeker aanraden. Enige verbeterpuntje is dat de communicatie tijdens de installatie via de showroom loopt, wat niet altijd handig is.
Geschreven op: 02/06/2019
Bron: Qasa.nl
IrmaHilversum
10 uit 10
Badkamer en toilet geplaatst. Prima geholpen bij ontwerp en keuze. adequate reactie op vragen en opmerkingen. Zeer kundige en vlotte montage. Netjes gewerkt.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
T. ZuidemaRotterdam
8 uit 10
Betrof keukenrenovatie. Adviseur dacht Super goed mee. Kwam met goede extra ideeën, waar we ook gebruik van hebben gemaakt. Wij zijn dan super tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Hans KoornhofNaaldwijk
10 uit 10
Ik heb een uitbreiding op mijn bestaande keuken aangekocht. De bestaande keuken was in 2012 aangekocht bij Grando keukens Den Helder. Ik werd super goed geholpen met de uitbreiding. Ontzettend vriendelijke medewerkers. Het plaatsen van de keuken is zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Zeer deskundig en goed advies bij het plaatsen. Vakkundig geplaatst. Kortom zeer tevreden.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
HardersDen Helder
10 uit 10
Super blij met onze nieuwe keuken. Blikvanger in ons huis. Voldoet geheel aan onze verwachtingen
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
J. van der LaanUtrecht
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht. Prachtig werk geleverd dankzij het team van aannemer J. Vega. Vriendelijk, behulpzaam en vooral heel netjes gewerkt.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Meekel- da CostaPurmerend
10 uit 10
Keuken, tijdig geleverd en ziet er erg mooi uit.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
van DijkUden
8 uit 10
Afspraken zijn goed nagekomen, problemen die tijdens de installatie van de keuken ontstonden werden direct opgelost. De keuken is netjes en vakkundig opgebouwd en afgeleverd.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Ab van der KolkDen Helder
8 uit 10

Pagina's