Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Een keuken gekocht. Twee keer een bezoek gebracht aan het bedrijf; alles afgesproken en alles is op tijd afgeleverd.
Geschreven op: 21/09/2019
Bron: Qasa.nl
J. KolkGroningen
8 uit 10
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd goed meegedacht.
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. DavidseMiddelburg
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Prima service en alles op tijd geleverd. Keurig geplaatst en ik raad dit bedrijf zeker aan.
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
GerryBergambacht
10 uit 10
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
M.RotteveelAlmelo
8 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoorn. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed en gedurende de gehele verbouwing werden afspraken nagekomen en netjes gewerkt. De badkamer is TOP!!
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
Ed DegenaarsHoorn
10 uit 10
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Helmond. Service was top. Installatie duurde om en nabij drie weken. Toen er dingen niet in orde waren kwam de installateur terug om het op te lossen. We missen nog een aantal dingen en er zijn dingen die nog niet helemaal goed zijn, maar dat wordt allemaal opgelost is ons verzekerd. Over het algemeen zijn we dik tevreden.
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
Dennis MeulendijksHelmond
8 uit 10
nieuwe keuken gekocht , prima uitleg ,meedenkend , goed overleg en vertrouwen
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
jennyHeerhugowaard
10 uit 10
Nieuwe badkamer gekocht en laten installeren. Ben tevreden over service en installatie.
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
Anne-Marie van RooijHelmond
8 uit 10
Badkamer. Goed geholpen door de adviseur. Alles op tijd geleverd en geplaatst
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
Peter BeekersZevenbergen
8 uit 10
Ik ben heel goed geholpen door Brahim. Een heel spontane en betrokken verkoper !! Neemt alles heel serieus .Als iets onduidelijk was liet hij alles rustig zien . Hij neemt zelf contact op om te horen of alles goed is. Ik kan alleen maar Grando Breda aanraden voor een nieuwe keuken!
Geschreven op: 19/09/2019
Bron: Qasa.nl
Mevr A van der LindenBreda
10 uit 10

Pagina's