Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Uitstekend geholpen door Patricia! Een goede samenwerking en met veel inspiratie, we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken :-) Aanvulling ontvangen 9 maart 2019: keuken is reeds geplaatst tot tevredenheid.
Geschreven op: 08/03/2019
Bron: Qasa.nl
henkDelft
10 uit 10
Een keuken gekocht in de Grandowinkel te Middelburg. Zeer goede ontvangst, vriendelijke en behulpzame adviseurs. Onze oude keuken werd afgebroken, muren glad gemaakt edm. door een team van zeer ervaren monteurs. Alles werd geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Een aanrader!
Geschreven op: 08/03/2019
Bron: Qasa.nl
Tony De CraenMiddelburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en zijn hier erg fijn geholpen . Hier denken ze met je mee en zorgen ze dat jij binnen jouw budget een mooie keuken krijgt . De service is heel goed . Op de dag dat de keuken geplaatst werd kwam Dave ( die ons geholpen heeft bij de aankoop ) zelf nog even kijken of alles oké was . Dank je voor de goede zorgen
Geschreven op: 08/03/2019
Bron: Qasa.nl
Peter en Sindy v DunTilburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Lelystad. In een woord super zowel Paul de verkoper als Eric die de keuken geplaatst heeft. Harde werkers die hun vak serieus nemen. Niks was te veel, alle vragen en wensen werden serieus behandeld zowel voor, tijdens als na de plaatsing van de keuken. Ik raad iedereen aan die geen gezeur wil hebben met keukens of badkamers naar Grando Lelystad te gaan.
Geschreven op: 07/03/2019
Bron: Qasa.nl
Carla HeutsLelystad
10 uit 10
wij zijn goed geholpen er werd meegedacht met onze wensen. dit was erg prettig. sommige dingen zijn net niet handig of juist wel dat weet je als particulier niet altijd even goed. dan is het fijn als er mee wordt gedacht.
Geschreven op: 05/03/2019
karin klaverHoorn
8 uit 10
We hebben een extra kast laten plaatsen in onze bestaande keuken die we bijna 6 jaar geleden gekocht hebben bij Evert Rop. We zijn er heel blij mee alsof het nooit anders geweest is fijn extra opbergruimte. Na een kijkje in de showroom overleg gehad of dat wat wij wilde geplaatst kon worden, onder genot van koffie en gebak alles besproken. Nu het er staat is het nog mooier!! Bedankt
Geschreven op: 05/03/2019
Bron: Qasa.nl
J van SinttruijeBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben eind 2018 een nieuwe keuken bij Grando Breda gekocht, deze is in februari 2019 geleverd. We zijn tevreden over de keuken, installatie en advies van Grando verkoop adviseur. gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Geschreven op: 05/03/2019
Bron: Qasa.nl
de Steenhuijsen PitersBreda
8 uit 10
Echt maximale complimenten voor Grando Naaldwijk Vanaf het eerste moment dat ik me in de winkel kwam oriënteren was het gevoel goed ze waren niet opdringerig er hing direct al een gemoedelijke sfeer en ze gaven mij goede tips en adviezen. Je voelt dat ze echt passie hebben voor het maken van de juiste keuken. Zowel de adviseur de eigenaar vd winkel als ook de man die mijn keuken kwam plaatsen ze doen hun werk met liefde en dat merk je in alles Mijn keuken is perfect geplaatst en nog mooier dan ik had durven verwachten. Al doe ik mijn best om kritisch te zijn Grando Naaldwijk heeft perfect werk afgeleverd Ik beveel ze zeker aan
Geschreven op: 04/03/2019
J. van HolsteijnNaaldwijk
10 uit 10
Keuken, badkamer, toilet beneden laten plaatsen. Hal beneden opnieuw betegeld. Super mooi geworden. Ondanks de relatief grote verbouwing nauwelijks "overlast" ervaren door de goede planning, deskundige monteurs en goede service. Een aanrader!
Geschreven op: 04/03/2019
Bron: Qasa.nl
SteenkampAmersfoort
10 uit 10
Een keuken gekocht, helemaal naar mijn zin. Fijn geadviseerd door Brahim Makioui die met alles meedacht en met goede ideeën kwam, dingen waar ik zelf misschien niet zo snel aan zou denken. Aanvulling ontvangen 4 maart 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. Het plaatsen is goed gedaan, echter is er jammer genoeg door Keukenbouwersplus een meetfout gemaakt waardoor de keuken 10 cm naar voren is gekomen en staat deze nu half op een tegelrij. Op de opening die aan de achterkant ontstond gaat Keukenbouwersplus op hun kosten een vensterbank plaatsen van hetzelfde natuursteen als van het aanrecht. Ook werd het inzetten van een deur niet gerekend als compensatie.
Geschreven op: 04/03/2019
Bron: Qasa.nl
M. de VriesBreda
8 uit 10

Pagina's