Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een kookeiland met Bora inductiekookplaat en een Quooker gekocht, tevens een kastenwand met apparatuur een losse wandkast en een mooi televisiekastje. Wij zijn zeer tevreden over de service van Grando en de goede montage/installatie van de monteur. Het ging netjes en vlot.
Geschreven op: 23/01/2019
Bron: Qasa.nl
A. MolegraafTilburg
10 uit 10
Een geheel nieuwe keuken gekocht. De aankoop ging snel en ik dacht volledig, maar op detailniveau was het niet helemaal geregeld. De bedrijfsleider heeft het super opgelost en de keuken is nu dagelijks volop in gebruik.
Geschreven op: 22/01/2019
Bron: Qasa.nl
SandraZwolle
8 uit 10
Wij hebben een complete keuken+badkamer gekocht voor ons nieuwe huis bij grando amersfoort, wij zijn hier terecht gekomen door mijn ouders die hier al eerder een badkamer hebben gehaald. In de winkel werden wij professioneel geholpen, bovendien zijn alle afspraken ook nagekomen die wij toen hebben gemaakt. Grando amersfoort is zeker een aanrader voor iedereen!
Geschreven op: 21/01/2019
Bron: Qasa.nl
Shivam RakhanAmersfoort
10 uit 10
Door onze eerste ervaring met Grando ruim 16 jaar geleden in september 2018 opnieuw naar Grando Wormerveer voor inspiratie op te doen voor onze nieuwe keuken. Tijdens ons gesprek met de verkoper werden onze wensen goed vertaald op een 3D tekening en werd de offerte opgesteld en kon de prijs worden afgerond. Dit was ook zo voor elkaar en kon de datum worden gepland voor plaatsing. Zoals iedereen weet gebeurt er altijd wel wat bij het bestellen en plaatsen van de keuken, maar zelfs dit werd gelijk opgelost en de keuken is door ervaren vakkundige en spontane monteurs gedaan. Kortom een mooie keuken met alle wensen, goede kwaliteit en de juiste service. Dus wie twijfelt ga naar Grando Wormerveer en laat je inspireren.
Geschreven op: 19/01/2019
Bron: Qasa.nl
KnoeffWormerveer
10 uit 10
Ik heb Grando als een professioneel en ook flexibel bedrijf ervaren. Alle gesprekken en afspraken verliepen punctueel en prettig. Er werd goed geluisterd naar de wensen en qua eventuele veranderingen was er veel mogelijk. Na montage werden nog wat kleine klachtjes snel en vakkundig aangepakt.
Geschreven op: 17/01/2019
Martin OverbeekZaandam
10 uit 10
We hebben hier een keuken & badkamer gekocht. Vanaf het eerste gesprek tot het laatste schroefje bij het plaatsen van de keuken, super geholpen. Mooie kwaliteit en goede kennis van zaken. Denken mee in oplossingen.
Geschreven op: 16/01/2019
Bron: Qasa.nl
Divera HeijUtrecht
10 uit 10
fijne hulp en advies gekregen
Geschreven op: 15/01/2019
klaverHoorn
8 uit 10
Wij hebben twee complete badkamers en een keuken aangeschaft bij Grando Utrecht. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen/geadviseerd. De aflevering, plaatsing en afwerking waren zeer naar wens. Ook de service achteraf hebben wij als zeer prettig ervaren.
Geschreven op: 15/01/2019
Bron: Qasa.nl
Dennis KnopperUtrecht
10 uit 10
Goede service en advies gekregen. Gert stond open voor onze wensen en gaf duidelijk aan waar de grenzen en de mogelijkheden waren. Goed geholpen bij de keuze van blad apparatuur en accessoires. Snelle levertijd. Ook een goede monteur die accuraat en netjes te werk ging en meedacht met onze wensen. Al was het even een rommel na de installatie volop genieten.
Geschreven op: 13/01/2019
M.H. PetersHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Voor de 2e keer er een keuken gekocht en nu ook een badkamer. Blij met sevice klantvriendelijkheid en montage
Geschreven op: 11/01/2019
ElleHoogvliet
8 uit 10

Pagina's