Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grote showroom met alle huidige trends. Alles is aan te passen en je wordt er super geholpen Aanrader
Geschreven op: 30/10/2019
Nijboor BouwmanPurmerend
10 uit 10
Na 2 jaar geleden een badkamer, nu een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Waarom Grando Heerhugowaard. Eigenlijk heel simpel : Een topverkoper Jeff die alle tijd voor je neemt, niet opdringerig is en weet waarover hij praat. Een topinstallateur Virgil die altijd met je meedenkt, altijd rustig blijft en tijdens de installatie diverse heel nuttige suggesties doet. Zo simpel kan het zijn, kortom wederom een warme douche voor Grando Heerhugowaard die wij ten zeerste aanbevelen. Eerdere ervaring van 27 december 2019: Na slechte ervaring met andere badkamer leverancier bij Grando Heerhugowaard terecht gekomen Wat een verademing, totaal geen druk en men heeft alle tijd genomen om tot een goed ontwerp van onze badkamer te komen. Over de plaatsing kan ik maar 1 ding zeggen, wat een topmonteur zeg , werkt schoon, rustig en denkt mee. Kortom Grando Heerhugowaard is een warme douche waard.
Geschreven op: 29/10/2019
Bron: Qasa.nl
Astrid & HansHeerhugowaard
10 uit 10
Wij hebben een complete keuken bij Grando Tilburg gekocht. Onze ervaring met Grando Tilburg is goed. Wij zijn vooral tevreden over het totale concept de keuken met daarbij het pluswerk van keukenbouwers! Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Is al geleverd en gemonteerd en al 2 weken in gebruik
Geschreven op: 28/10/2019
Bron: Qasa.nl
NeeftTilburg
8 uit 10
Uitstekend geholpen door Grando Zevenbergen. Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. De keuken is al geleverd, gemonteerd en betaald. Alles is heel goed gegaan.
Geschreven op: 28/10/2019
Bron: Qasa.nl
Rien de WitZevenbergen
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Geschreven op: 27/10/2019
Bron: Qasa.nl
LauraMiddelburg
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan. Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
NijdamHoofddorp
8 uit 10
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
Rene en Mattie IJpmaPurmerend
8 uit 10
Dankzij het goede advies en hulp van de erg aardige en kundige medewerker hebben wij een mooie keuken gekocht. Een kleine keuken in een kleine ruimte waar toch alles in zit wat wij graag wilden hebben. Aanvulling 31 oktober 2019: De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst. We zijn heel erg tevreden.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
Schalk /KuiperSon
10 uit 10
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijk en goed geholpen. Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Geleverd en gemonteerd. Gematigd positief. Er zijn nog enkele openstaande punten.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
Rob van BreemenEpe
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed. Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
Geschreven op: 25/10/2019
Bron: Qasa.nl
J van DiepenHoorn
8 uit 10

Pagina's