Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik heb een keuken gekocht. Ben prima geholpen en hij is erg netjes geplaatst. Ben er blij mee.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
Gerda AssenAssen
8 uit 10
Keuken. Goed advies en alle afspraken klopten. Foutjes werden supersnel en top verholpen.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
AnitaHengelo
8 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht. Bij installatie bleken er toch bouwkundige problemen op te treden. Beide installateurs hebben deze uitstekend opgelost. Waren zeer klantvriendelijk en meerwerk was NIET aan de orde. Beide jongens zou ik zeer aanbevelen bij nieuwe klussen. Ook kwam Grando, ondanks de fysieke afstand Enschede Lelystad, zijn gemaakte afspraken nauwgezet na. Mijn complimenten.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
Rob StutterheimLelystad
10 uit 10
Ik heb er een keuken gekocht, maar zeer vriendelijk geholpen. Ook bij aflevering was ik zeer tevreden. Een aanrader om er een keuken of badkamer te kopen.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
MartinMiddelburg
8 uit 10
Hallo Rob Cohen Grando Mijdrecht Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst en ik moet je melden naar volle tevredenheid. De ploeg bestaande uit Serge en zijn maatje Vinkeveen s Bouwbedrijf hebben uitstekend werk gedaan ze werken netjes en voortvarend een ploeg om meer dan aan te raden Je hebt tevreden klanten en zeer tevreden klanten welnu tot de laatste categorie beschouwen wij onszelf van de verkoop zonder enige vorm van druk de logistieke levering tot en met de plaatsing was een groot succes. We willen je hartelijk danken voor de meer dan uitstekende samenwerking Bob Ria Diepeveen Herenweg 276 B030 3645 DX VINKEVEEN
Geschreven op: 29/11/2018
Bob DiepeveenMijdrecht
9 uit 10
Nadat ik mijn badkamer heb laten verbouwen en met de service, installatie en de badkamer zelf erg in mijn nopjes ben, heb ik ook de keuken bij Grando gekocht. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd. De afbraak, opbouw en keukeninbouw alles uit 1 hand, wel zo makkelijk. Ik ben super tevreden met mijn prachtige keuken! Dankjewel Grando!
Geschreven op: 29/11/2018
Bron: Qasa.nl
Annette van HirselMiddelburg
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Bij het uitzoeken ben ik prima geholpen en kreeg ik ook goed advies. Thuis is er daarna nog prima alles door een medewerker van Grando opgemeten. Het duurde even voordat hij kwam maar toen er eenmaal met de sloop werd begonnen ging alles soepel in elkaar over. De verschillende vakmensen kenden elkaar en hadden ook goed overleg met elkaar. Ook gaven ze goed advies over bijvoorbeeld een extra stopcontact en over een kloof en plinten. Resultaat is een prachtige keuken waar alles klopt!
Geschreven op: 29/11/2018
Bron: Qasa.nl
Riekje AltenaDoetinchem
8 uit 10
Keuken gekocht. Zijn er erg blij mee. Klantvriendelijkheid, kennis, goede service, op tijd geleverd en een TOP monteur. Alles bij elkaar een echter aanrader. Grando Uden Bedankt
Geschreven op: 24/11/2018
Bron: Qasa.nl
GeurtsUden
10 uit 10
We waren al bij een paar andere zaken geweest was niet wat we er van verwachtten. Bij Grando heel fijn geholpen door Stephanie. Alles uitgebreid laten zien besproken mogelijkheden laten zien in 3 D. Kortom dit is wat we zochten.
Geschreven op: 23/11/2018
m van dijkHoogvliet
9 uit 10
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen door Grando zeer tevreden over de algehele service. Ik ben voorzien van goed advies en de installatie kon binnen korte termijn plaats vinden. Ook de afwerking van de laatste zaken verliep zeer voorspoedig. Erg prettig om binnen Grando een vast aanspreekpunt te hebben Umit om te zorgen dat alles soepel verloopt.
Geschreven op: 23/11/2018
LisaRotterdam
9 uit 10

Pagina's