Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken renovatie. Geweldig geholpen door verkoopmedewerker Iris. Dacht goed met ons mee en begreep de sfeer en handelde alles zeer vlot en naar tevredenheid af. Ook alle lof voor de monteur Serge. Elke ochtend een appje hoe laat hij aanwezig dacht te zijn. Geen moeite was hem teveel en hij leverde uitmuntend werk!! Dit zie je niet vaak zo.Wij bevelen Grando keukens Utrecht van harte aan! ( nee we hebben geen aandelen ) .
Geschreven op: 04/03/2019
Bron: Qasa.nl
WandaUtrecht
10 uit 10
Wij zijn super tevreden. Wij kregen een kleine uitbreiding aan onze bestaande keuken. We werden in de winkel meteen al goed geholpen en werd er goed meegedacht. Levering keurig. Plaatsing Naar volle tevredenheid. Vakkundige monteur die ook weer met alles meedacht. Na plaatsing ook nog netjes een telefoontje van de verkoper met de vraag of alles naar tevredenheid is gegaan. Wij zijn erg blij en zeer te spreken over de service van Grando Purmerend.
Geschreven op: 03/03/2019
Onno HofmannPurmerend
10 uit 10
Badkamer, geplaatst door monteur Ryanto. Hij is een perfectionist en denkt goed mee. Vakman
Geschreven op: 03/03/2019
Bron: Qasa.nl
LilianHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando . Zijn zeer goed geholpen door Jeroen en Ruud en volgens afspraak op tijd geleverd en alles zeer goed geplaatst. Zijn erg tevreden.
Geschreven op: 02/03/2019
Bron: Qasa.nl
Joke ZwartWormerveer
10 uit 10
Wij kochten in 2016 een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Jeff. Jeff is een fijne, betrokken adviseur en geeft oprecht advies. De keuken voldoet aan onze wensen, de kwaliteit is goed en de service top!
Geschreven op: 01/03/2019
Bron: Qasa.nl
SchoutenHeerhugowaard
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Als ook de achterwand er is, zijn we vast heel tevreden. Het geheel ziet er op dat na erg mooi uit. We zijn prima geholpen.
Geschreven op: 01/03/2019
Bron: Qasa.nl
H.J.M. KonhuurneHengelo
10 uit 10
Wij hebben de keuken gedeeltelijk vernieuwd. Grando geeft goed advies, de prijs is redelijk, afspraken worden precies genoteerd, afspraken worden nagekomen, de uitvoering is vakbekwaam, er wordt netjes gewerkt (niet helemaal; daar zit een verbeterpuntje). 'Allemaal vrij normaal' zou je zeggen, maar in service-woestijn Nederland is het een verademing en een aanrader.
Geschreven op: 28/02/2019
Bron: Qasa.nl
Friso de ZeeuwPurmerend
8 uit 10
Na een zeer prettig gesprek bij de filiaal in Utrecht gekozen voor een (deels) nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Beide zijn zeer vakkundig bij mij geïnstalleerd en dit alles tegen een zeer concurrerende prijs.
Geschreven op: 28/02/2019
Bron: Qasa.nl
Rob OutUtrecht
8 uit 10
Onze douchebak is verwijderd en we hebben nu een laagdrempelige douche. De muren zijn daarbij over betegeld. Alles verliep volgens afspraak en ook de mensen waren prettige lui om in huis te hebben.
Geschreven op: 28/02/2019
Bron: Qasa.nl
Jan en Joke SchaffersSon
10 uit 10
Na veel wikken en wegen Grando Hazerswoude het vertrouwen gegeven de badkamer te plaatsen en ons te ontzorgen met een hoofdletter O. De aannemer (Driessche Bouw) en Grando hebben een prachtige badkamer opgeleverd. Men werkt netjes, denkt mee( tekening is toch anders dan praktijk) en afspraak is afspraak. Hulde! Heel blij met beide.
Geschreven op: 26/02/2019
Bron: Qasa.nl
Reinard KnopHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's