Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben bij Grando Amersfoort een badkamer gekocht en zijn door dhr.Can uitstekend geholpen. Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en na 6 werkdagen was de badkamer klaar. Grando Amersfoort is een aanrader voor iedereen!
Geschreven op: 11/07/2019
Bron: Qasa.nl
J.VerwijAmersfoort
8 uit 10
Wij hebben voor de 2 maal binnen 2 jaar een keuken bij Grando gekocht. De eerste x hadden we een supper service. We zijn verhuisd en daar moest een nieuwe keuken in de keuze van winkel daar hoefde we niet lang over na te denken supper geholpen. Dank jullie wel we zijn blij met onze keuken.
Geschreven op: 11/07/2019
Bron: Qasa.nl
DannyHeerhugowaard
10 uit 10
Grando Helmond helpt je klantvriendelijk eerlijk transparant en oprecht. Niets is te veel en waren zelfs duurder maar we zijn nergens beter geholpen en daarom mogen ze van ons iets duurder zijn. Een echte aanrader want zo n zaak is er in Helmond niet te vinden.
Geschreven op: 09/07/2019
André Helmond
10 uit 10
demo gekocht kon op moment van afgesproken datum helaas vanwege medische omstandigheden zelf niet mee ophalen hun hebben de demo zelf gedemonteerd en mee ingeladen terwijl ik zelf aan de koffie zat fijne service
Geschreven op: 09/07/2019
henriHelmond
9 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tijdens het hele proces goed geadviseerd. Ook hebben ze geholpen met de rest van de verbouwing. Prima service . Ik zou er zo weer mee in zee gaan. Dankjewel Dave en Keukenbouwersplus
Geschreven op: 09/07/2019
Bron: Qasa.nl
Ursula ScheepensTilburg
8 uit 10
Ben op een juiste manier geholpen. Heb dit als prettig ervaren.
Geschreven op: 07/07/2019
Bron: Qasa.nl
sjaak brokelmanHengelo
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Mijn ervaring is dat ik heel goed geholpen ben.De eigenaar, mijnheer Hofman, heeft echt met mij meegedacht en veel tips gegeven waar ik veel aan had. Mijn vertrouwen in hem zijn volledig waar gemaakt. Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Mijn keuken is geleverd en ik ben daar heel erg tevreden over. Ook de montage is tot mijn grote tevredenheid.
Geschreven op: 06/07/2019
Bron: Qasa.nl
Anneke ArkesteijnNaaldwijk
8 uit 10
Blij met de gekochte keuken, netjes op tijd en goed geinstalleerd!
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
A. StamHoofddorp
8 uit 10
Keuken. Het is helemaal naar wens doorgenomen en geplaatst. Het is allemaal super netjes afgewerkt wij zijn helemaal tevreden over het eind resultaat.
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
Carlo TijsUtrecht
10 uit 10
De keuken netjes geplaatst, probleempjes binnen twee weken opgelost, bij een volgende keuken wordt het weer Grando Lelystad, het was gewoon excellent.
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rina DekkerLelystad
10 uit 10

Pagina's