Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Onze ideeën zijn door Marco Mol vertaald in een prachtige keuken!
Geschreven op: 28/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie B&DHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Vanaf het eerste bezoek aan de keuken zaak voelde het erg Goed. Goed geadviseerd en meedenkend. Jeff heeft een mooie tekening voor onze nieuwe keuken gemaakt. Later heeft Jeff de keuken zelf ingemeten. De Montage van de keuken is zeer netjes en Mooi afgewerkt. Tot slot komt Jeff zelf nog een laatste ronde kijken of alles naar wens is. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
Geschreven op: 28/05/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. KoperHeerhugowaard
10 uit 10
Hele mooie keuken gekocht. Alles goed gegaan op een ladekastje na, dit was geplaatst 30 cm met pas stuk van 10cm, dit wilde we niet, wel een kast van 40cm. dit paste precies. iets fout gegaan met meten, of uitwerken. We zouden eerst 200 euro bij moeten betalen. Toen ze de kast kwamen plaatsen van 40cm , hadden we een pas stuk van 1cm, zo moest het. na enkele boze mails over en weer, en inschakelen rechtsbijstand, die we achteraf niet nodig hadden, zijn we er uiteindelijk uitgekomen, en wordt de factuur verscheurd. helemaal blij. Achteraf noemen we dit service naar de klant. Em zo hoort het. nu zijn we tevreden.
Geschreven op: 27/05/2019
Bron: Qasa.nl
Ellen MeulendijksHelmond
8 uit 10
Keuken perfect. Pvc vloer nooit meer.wel prima gelegd alleen na opmeten 6 vierkante meter over a 59,95 wat wij weg konden gooien.en zitten nu nog steeds op een deurmat te wachten
Geschreven op: 27/05/2019
Bron: Qasa.nl
J.NeelemanHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij hebben een keuken bij Grando Utrecht gekocht. We zijn geweldig geholpen bij het bedenken wat we daadwerkelijk wilden. Alle opties doorgenomen. Daarna de inrichting/onderdelen uitgekozen, waarin we ook veel nuttig advies kregen. Alle afspraken zijn ze goed nagekomen, ze kwamen tijdens het plaatsen altijd op tijd en werkten heel precies. Ik kan Grando dus zeker enorm aanbevelen.
Geschreven op: 26/05/2019
Bron: Qasa.nl
Sophie GerritsenUtrecht
10 uit 10
Goede indruk en erg fijn geholpen. Er werd goed meegedacht en alternatieven aangedragen.
Geschreven op: 25/05/2019
A. OomsHoogvliet
8 uit 10
Keuken aangeschaft. Super goed begeleidt bij de aanschaf. Er werd goed meegedacht en doorgevraagd. Alle latere vragen waren geen probleem om die uit te leggen of te verduidelijken. Aanvulling ontvangen 27 mei 2019: Keuken gemonteerd. Dit is uitstekend verlopen.
Geschreven op: 25/05/2019
Bron: Qasa.nl
Arthur OomsHoogvliet
10 uit 10
badkamer/goed geholpen /wij raden iedereen aan om bij GRANDO naar een badkamer te gaan kijken
Geschreven op: 25/05/2019
Bron: Qasa.nl
J LouwerseMiddelburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken hier aangeschaft. Duidelijke communicatie, wensen icm budget werd goed naar gekeken wat haalbaar is. Er werd ruim de tijd voor ons genomen bij ieder bezoek. Naast de kundigheid was het ook enorm gezellig! Veel gelachen tijdens de bezoelen en super geholpen door Nick!
Geschreven op: 25/05/2019
Bron: Qasa.nl
Alyssa van AltenaUtrecht
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht bij Grando Groningen en dit echt naar volle tevredenheid. Van begin tot eind TOP! Goed meedenkend met de klant en goed advies. Zou de volgende keer weer kiezen voor Grando en het ook aanraden aan een ieder die een keuken zoekt.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. HofsteengeGroningen
8 uit 10

Pagina's