Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben bij Grando Alexandrium een nieuwe keuken gekocht. De uitvoering liep perfect volgens planning. Kleine dingetjes werden meteen verholpen. Vooral de hulp tijdens de montage van monteur Guido den Engelsman was fantastisch.
Geschreven op: 19/09/2019
Bron: Qasa.nl
Dick van SchaikRotterdam
10 uit 10
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn tevreden over de persoonlijke aandacht. Er werd goed meegedacht. Wel extra check op de planning. Maar toen de planning rond was, is die ook helemaal zo uitgevoerd, zonder vertraging. Met 40! Graden de keuken geplaatst in de zomer.. zonder ook maar een keer te klagen. Petje af!
Geschreven op: 19/09/2019
Bron: Qasa.nl
Gwen SengersTilburg
8 uit 10
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en we zijn er erg blij mee. Goede service en ook het weghalen van de oude keuken en de plaatsing verliep vlekkeloos.
Geschreven op: 17/09/2019
Bron: Qasa.nl
MarionHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben een badkamer, toiletten en keuken aangeschaft en zijn enorm tevreden over de super klantvriendelijkheid. De adviseurs hebben goed met ons meegedacht en hebben de producten echt samen met ons uitgekozen. En hebben echt prachtige plaatjes als eindresultaat. Wij zijn hier heel tevreden mee.
Geschreven op: 17/09/2019
Bron: Qasa.nl
JEHoogvliet
10 uit 10
Keuken gekocht. Klantvriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Denken mee .
Geschreven op: 17/09/2019
Bron: Qasa.nl
Adriënne BielarsTilburg
8 uit 10
Ik heb bij Grando een nieuwe keuken gekocht. En ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Zij hebben voor mij een stukadoor en keuken monteur benaderd, beide vakmannen! Dus niets dan lof voor Grando.
Geschreven op: 16/09/2019
Bron: Qasa.nl
Arline de RooyZwolle
10 uit 10
Keuken gekocht. Super! Vakkundig personeel zeer klantvriendelijk zelfs tot na de plaatsing.
Geschreven op: 16/09/2019
Bron: Qasa.nl
w. de jongZaandam
10 uit 10
Onze keuken hebben we hier besteld. De medewerkster luisterde goed naar onze wensen en was meedenkend. Ze kwam met goede ideeën. Aanvulling ontvangen 17 september 2019: Dé keuken is inmiddels gemonteerd. Helemaal volgens onze wens. We zijn er super blij mee
Geschreven op: 16/09/2019
Bron: Qasa.nl
Inge van den BurgHoogvliet
8 uit 10
Eikenhouten keuken gekocht. Er werd meegedacht met het ontwerp. Inmiddels is de keuken geplaatst en daar was eerst wel het een en ander misgegaan, maar dat werd ook weer opgelost. We hebben nu een prachtige keuken!
Geschreven op: 16/09/2019
Bron: Qasa.nl
EstherHoofddorp
8 uit 10
Wij hebben hier een nieuwe badkamer besteld, zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen, nemen alle tijd voor je, maakt niet uit hoe vaak je langskomt en hoeveel vragen je hebt. Ook de mensen die de badkamer geinstaleerd hebben, hebben goed en netjes werk verricht.
Geschreven op: 15/09/2019
Bron: Qasa.nl
Els BoschZwolle
8 uit 10

Pagina's