Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Meteen een goed gevoel toen we de showroom in Tilburg binnen stapten....Zeer bekwame en hulpvaardige heren die ons waarmee dan ook te woorden stonden en met ons mee dachten. Dus een dikke 10 en ook de levering en plaatsing ging super. Al met al een geslaagde keuze.
Geschreven op: 11/01/2019
Henk en Ella WolfsTilburg
10 uit 10
Kwaliteit betrouwbaar deskundig en een perfecte service
Geschreven op: 11/01/2019
J OudHoorn
10 uit 10
Grando Zaandam heeft mij bijzonder goed geholpen. De adviseurs denken mee denken in oplossingen. Ik ben op gevoel de winkel binnen gestapt. Was een goede keus. Niets was ze teveel.
Geschreven op: 11/01/2019
Sonja KosterZaandam
9 uit 10
Perfect geholpen. Zeer tevreden over het hele proces van informeren tot levering en montage.
Geschreven op: 11/01/2019
Martijn van LieshoutUden
10 uit 10
Bij binnenkomst al meteen een goed gevoel Erg blij met Marjolein die ons van begin tot het eind heeft geholpen in het samenstellen van onze droom keuken. Mijn vooroordeel welke ik had van een reguliere keukenboer met absurde kortingen en onder druk worden gezet is helemaal weggenomen. Ik kom de volgende keuken zeker weer uitzoeken bij Grando van der Wijst
Geschreven op: 11/01/2019
Dani UrsemUden
9 uit 10
Keuken gekocht bij grando barendrecht. Heel erg goed geholpen en niet opdringerig. Nemen de tijd voor u en komen met goede ideeen. Plaatsen keuken ook super gedaan. Anton nam de tijd en heeft prima werk afgeleverd. Evert rob kwam na plaatsing keuken nog even langs om te kijken of alles naar wens was verlopen en goed is gegaan.
Geschreven op: 11/01/2019
Bron: Qasa.nl
John van der windenBarendrecht
10 uit 10
gekocht een complete nieuwe keuken , meerdere keukenzaken bezocht maar bij Grando in Emmen kregen wij het beste advies en er werd er ook tijd voor genomen werd goed mee gedacht en advies gegeven over de inrichting van de keuken. correcte en complete levering van de keuken dus geen nalevering ook mijn complimenten voor de monteur die de keuken plaatste, werkt zeer netjes en waar nodig betrekt hij je er bij en geeft advies , werkt tot de laatste puntjes alles netjes af
Geschreven op: 11/01/2019
Bron: Qasa.nl
Willem NeehoffEmmen
8 uit 10
Ik heb via Grando Amersfoort een keuken gekocht met inbouwapparatuur. De ontvangst was goed en de advisering leverde verrassende tips op. De afspraak voor plaatsing was veel sneller dan wij bij andere te horen kregen en de plaatsing van de keuken liep op rolletjes. Kortom een dikke 9,5 voor Grando keukens Amersfoort.
Geschreven op: 08/01/2019
Bron: Qasa.nl
Ed JansenAmersfoort
10 uit 10
Wij hebben in ons nieuwbouwhuis een keuken laten plaatsen en een keramische visgraat vloer laten leggen door Grando Utrecht. Wij vonden het best lastig om in huis waar nog niets is, een keuken en vloer te visualiseren. Emanuel van Grando heeft ons hierbij ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Er is ruim de tijd voor ons genomen en door goede tekeningen te maken heeft Emanuel ons laten zien dat je van niets, iets heel moois kan maken. Al onze wensen zijn teruggekomen in het eindresultaat! Kortom; echt een droomkeuken en vloer! Wij adviseren Grando Utrecht dan ook bij iedereen aan!
Geschreven op: 08/01/2019
Bron: Qasa.nl
Alies SchrageUtrecht
10 uit 10
We hebben een keuken en badkamer gekocht. Van ontwerpen tot verkoop in de showroom (waar we warden getrakteerd op een heerlijke stamppot) tot het daadwerkelijk inbouwen van de keuken en badkamer konden we rekenen op deskundig en vriendelijke advies. Een aantal maanden na de aankoop hadden we nog vragen over de Quooker. We zijn keurig teruggebeld volgens afspraak. Kortom, we zijn erg tevreden en kunnen Grando Utrecht van harte aanbevelen!
Geschreven op: 08/01/2019
Bron: Qasa.nl
ralf thelosenUtrecht
10 uit 10

Pagina's