Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Dankzij het goede advies en hulp van de erg aardige en kundige medewerker hebben wij een mooie keuken gekocht. Een kleine keuken in een kleine ruimte waar toch alles in zit wat wij graag wilden hebben. Aanvulling 31 oktober 2019: De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst. We zijn heel erg tevreden.
Schalk /Kuiper
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 26 oktober 2019
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Rene en Mattie IJpma
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan. Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Nijdam
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 26 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed. Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
J van Diepen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 25 oktober 2019
Onlangs is onze keuken geplaatst door Grando Zwolle, we zijn netjes geholpen en Grando zorgt ervoor dat ook na plaatsing de service wordt doorgezet als er nog vragen of punten van aandacht zijn, heel fijn! Belangrijkste; de keuken is prachtig!
Carla Mijlof
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 24 oktober 2019
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Tiny v Veen
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 23 oktober 2019
In het voorjaar hebben we bij Grando Zwolle een offerte aanvraag gedaan voor een compleet nieuwe keuken, incl. nieuwe tegels in de keuken, hal en garage. We wilden sowieso kwaliteit dus voor de laagste prijs gingen we er niet heen. De uitdaging die we hebben meegegeven is dat het binnen 6 weken operationeel moest zijn, dit i.v.m. onze verhuizing naar het betreffende huis. Gezien de drukte in de bouwwereld was dit voor Grando Zwolle een flinke uitdaging maar het is ze wel gelukt! Naast deze top prestatie (vinden wij) zijn we ook tevreden over de monteurs en zeer tevreden over de communicatie en betrokkenheid van directeur/eigenaar Bas Velzing, ook toen het even tegenzat. Na het operationeel opleveren waren er nog wat restpuntjes, ook die zijn keurig binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Wat we ook graag willen vermelden is dat er geen vervelende verkooptrucjes zijn gebruikt. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we hebben gekozen voor Grando Zwolle, en niet voor een "keukencowboy" Kortom, voor een goede, betrouwbare en betrokken keukenleverancier kunnen wij zeker Grando Zwolle aanraden!
Peter Gerards
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 oktober 2019
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
M
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 21 oktober 2019
achterwand keuken gekocht. prima geholpen, deskundig advies, verkenning van alle mogelijkheden. tijd om na te denken en te reageren op offerte, alles onder het genot van prima kopje koffie.
nelique
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 20 oktober 2019

Toen wij de winkel binnen kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken en in gesprek raakten met Bas, hadden wij er gelijk een goed gevoel bij. Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werden oplossingen aangedragen waar nodig. Dit heeft ons doen besluiten hier onze keuken te kopen. Op het moment dat onze keuken geleverd werd, bleek dat het keukenblad niet in de lift paste. Er werd meteen actie ondernomen en er werd voor een verhuislift gezorgd. Dit kwam uiteraard voor kosten van Grando. Perfect geregeld dus. De keukenmonteur was kundig en precies. Ja, wij bevelen Grando aan.

Jan en Yvonne Pasman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 19 oktober 2019
Prima geholpen - alle tijd terwijl we zonder afspraak binnenliepen. Keuken uitgezocht, goed advies ontvangen en bij het opmeten het plan nog iets aangepast. Onze keuken heeft namelijk wat bijzondere hoeken dat maakte het wat lastiger. Levering keurig op tijd, installatie meer dan goed, snel en netjes keurige installateurs. Zeer tevreden
Henny
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 19 oktober 2019
We hebben een badkamer gekocht. Dit was onze eerste ervaring met Grando. We zijn zeer goed voorgelicht, goed overleg. De uitvoering was prima. Resultaat boven verwachting. Zeer vakkundig! We zijn 100% tevreden.
B.B.J. Sleven
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 19 oktober 2019
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Hans den Boer
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 19 oktober 2019
Perfect geholpen, alle wensen zijn ingewilligd!
Fam Commandeur
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Grando zou ik zeker aanraden, de plaatsing van de keuken is ook netjes, maar de electrische benodigheden volgens de normen en electrische afwerking waren slecht. Daarom is mijn conclusie Grando is voortreffelijk, maar ze moeten wel de juiste personen zoeken voor de aansluitingen en afwerking van de keukens.
Jan de Beer
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
We hebben bij Grando Hoogvliet een keuken gekocht. We zijn keurig geholpen en de verkoopster heeft goed meegedacht met de mogelijkheden en met onze wensen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De keuken is zelfs een dag eerder geplaatst dan was afgesproken.
Peter Hoogstad
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Badkamer gekocht en zeer goed geholpen en geïnstalleerd.
N. Kruijssen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
een nieuwe keuken. zeer prettige samenwerking en een mooi resultaat
Leon
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 18 oktober 2019