Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
In april '19 hebben we met de hulp van een medewerker van Grando een mooie nieuwe badkamer uitgezocht. Gelukkig kon deze ook op korte termijn geplaatst worden. Echter alles valt of staat met de goede installatie van de badkamer, dat ging bij ons geweldig en snel. Er was een dingetje niet helemaal goed gegaan, maar na een telefoontje werd dat een dag later al opgelost. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Volgend jaar de keuken!
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
WesdorpAmersfoort
10 uit 10
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Grando Son. Wij hebben hiermee een prima ervaring. Zijn voornamelijk geholpen door Ingrid, zij gaf ons goede adviezen/tips en ideeën, die bij ons zeer welkom waren. Alle werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd. Wij genieten elke dag van onze mooie keuken en raden Grando Son zeker aan!!
Geschreven op: 04/07/2019
Bron: Qasa.nl
Will Dekkers (PijnappelsSon
8 uit 10
Erg plezierig geholpen en geadviseerd door Dave en de installatie van de keuken. was perfect door zeer vakkundige mensen die de tijd namen om alles te installeren.
Geschreven op: 04/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rob van GeffenTilburg
8 uit 10
Wij zijn uitstekend geholpen door het team van Grando Amersfoort. De heer Can was mijn aanspreekpunt en hij heeft zich van begin tot eind keurig aan de afspraken gehouden. Binnen 6 werkdagen was mijn badkamer van demontage tot montage afgerond. Grando Amersfoort is zeker een aanrader voor iedereen.
Geschreven op: 03/07/2019
J VerwijAmersfoort
9 uit 10
Keuken, ouderbadkamer en gastenbadkamer. Uitstekende adviezen, service en kwaliteit!
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Theo HeininkSon
10 uit 10
Wij hebben een badkamer incl. plaatsen gekocht. Service vanuit de winkel is prima. De aannemer waar gebruik van wordt gemaakt is chaotisch en kan absoluut niet plannen waardoor het gehele proces ontzettend traag verliep. Aannemer levert goed werk, maar houdt zich niet aan een planning. Dit leverde veel irritatie en stress op.
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Nancy DijkstraUtrecht
8 uit 10
Prachtige badkamer en toilet gekocht. Erg goed geholpen en geadviseerd door Gerard Schouten. Alles perfect volgens planning. Ryanto is een top monteur, perfectionist, neemt met minder geen genoegen. Hij werkt zo netjes, vakkundig en met passie. Denkt ook heel goed met je mee. Geweldig vakwerk afgeleverd. Laat elke dag alles ook keurig achter. Spiegel toilet moet nog wel nageleverd worden. Ga ervan uit dat dit ook goedkomt.
Geschreven op: 03/07/2019
Bron: Qasa.nl
Ina MulderHoofddorp
8 uit 10
Voor nieuwbouwhuis zowel keuken als badkamer bij Grando Utrecht besteld. Deskundig geholpen door Anne die tijdens meerdere afspraken rustig naar onze wensen heeft geluisterd en zijn advies heeft gegeven. Zowel badkamer en keuken door vakkundig personeel geplaatst. Beoordeling 8,5 wat ons betreft en niet hoger door wat vertraging in levering mozaïek tegels. Opvolging van levering overigens ook netjes opgevolgd door Anne. Wij zouden Grand Utrecht zeker willen aanbevelen voor aankoop keuken en/of badkamer.
Geschreven op: 02/07/2019
Bron: Qasa.nl
JorritUtrecht
8 uit 10
Wij hebben bij Grando Wormerveer een nieuwe keuken gekocht. Buiten de goede kwaliteit van de keuken en het gemak dat alle onderdelen in elkaar aangeleverd worden, wordt er ook nog eens goed meegedacht over het ontwerp van de keuken. Een perfecte indeling van je keuken is een must, je bent er bijna elke dag in bezig. De keuken is na enkele aanpassingen precies geworden wat wij ervan verwachtten. Er moest bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de brandveiligheid van het gasfornuis i.c.m. met de hoogte van de afzuigkap omdat wij een laag beginnend schuin dak hebben in de keuken. Hier is een hele mooie high-tech schuine afzuigkap voor geleverd, een top oplossing! En ook heel belangrijk de prijs: Wij hebben een betere deal kunnen maken dan bij andere keukenleveranciers, zelfs beter dan bij degene die de kasten uit elkaar levert en geen granieten blad kan leveren.
Geschreven op: 01/07/2019
Bron: Qasa.nl
Michael HayesWormerveer
10 uit 10
Vanaf binnenkomst tot en met de plaatsing zeer tevreden. Tijdens ontwerpfase goede tips en veel meedenken. Uitvoering prima in orde en altijd snel reactie op vragen. Zeer tevreden met onze nieuwe keuken!
Geschreven op: 30/06/2019
Bron: Qasa.nl
van HeterenBarendrecht
10 uit 10

Pagina's