Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
bij aankoop een deskundig meedenkend advies over de inrichting - correcte levering dus geen na leveringen - heel nette en keurige plaatsing van de keuken waarbij waar nodig de monteur ons er bij betrok en advies gaf over plaatsing sommige onderdelen dus kan rustig zeggen dat wij een tevreden klant zijn en blij met onze nieuwe keuken
Geschreven op: 06/01/2019
J.W. NeehoffEmmen
9 uit 10
Goede vakkundige voorlichting over de keuken. Afspraken keurig nagekomen en prima montage.
Geschreven op: 06/01/2019
J RikveldPurmerend
10 uit 10
Snel en vakkundig geholpen
Geschreven op: 05/01/2019
HelenUden
8 uit 10
Heel blij met prachtige keuken. Verkoop bijzonder vriendelijk en professioneel. Zeer goede levering en plaatsing
Geschreven op: 05/01/2019
MarleenAssen
10 uit 10
Goed en deskundig. Aanbevelen
Geschreven op: 05/01/2019
Van vlietNaaldwijk
10 uit 10
Fijne winkel voldoende tijd voor goed advies. Ook plaatsing van keuken was prima. Ik ben erg tevreden.
Geschreven op: 04/01/2019
HendriksAmersfoort
8 uit 10
Goed deskundig en snel geholpen. Super fijn alles kunnen regelen
Geschreven op: 04/01/2019
Daya van PuttenAmersfoort
10 uit 10
Goed en deskundig geholpen
Geschreven op: 04/01/2019
Anlya SpaandermanHazerswoude-Dorp
8 uit 10
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en met de manier waarop alles is geregeld. De communicatie verliep prima en de monteur en de stucadoor hebben enorm hard gewerkt en dachten goed met ons mee. Het resultaat is prachtig geworden en ook heel praktisch. De keuken is pas kort geleden geplaatst daarom is het nog te vroeg om iets te kunnen zeggen over serviceen garantie en after sales.
Geschreven op: 04/01/2019
SigridUtrecht
9 uit 10
Grando Hengelo is voor mij een toppertje. Zeer deskundig advies en hier word nog geluisterd naar de wensen van de klant Ze zijn niet opdringerig zoals in andere keukenzaken die ik bezocht hebt. Uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst gekregen die aan al mijn wensen en eisen voldoet. Kwaliteit prijs verhouding prima. Afspraken zijn nagekomen en de communicatie verliep vlot. Als ik wou zelf via rechtstreek mobiel nummer en evt whats app. Echt fantastisch
Geschreven op: 04/01/2019
NC OlbertzHengelo
10 uit 10

Pagina's