Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht, vriendelijk en goede adviseur en afspraken op tijd nagekomen. Wel een scheur in het keukenblad, maar dat wordt netjes opgelost.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
SanderBreda
8 uit 10
Zeer mooie inbouwkeuken + keukeneiland gekocht. alles is vlekkeloos verlopen. eigenaar komt ná het plaatsen nog even kijken of alles naar wens is geweest om met gezamenlijke tevredenheid elkaar de hand te schudden.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
Loek SmitsTilburg
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. We kregen een prima ontwerp en zijn zeer tevreden over het totale traject van ontwerp tot en met de montage.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
WendaHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben echt een prachtige keuken gekocht bij grando in Amersfoort. En zijn heel goed geholpen door Dinesh. Als wij onze badkamer gaan verbouwen gaan we zeker weer naar Grando in Amersfoort. Van mij krijgen ze een 10
Geschreven op: 23/05/2019
Bron: Qasa.nl
Jack van rooijenAmersfoort
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Middelburg, wij zijn supergoed/vriendelijk geholpen door Michel. Hij luisterde goed naar onze wensen en hield rekening met ons budget. De keuken is geinstaleerd door zeer vriendelijke monteurs ook echt vakmannen. Paste ter plekke oplossingen toe om het nog mooier te maken. Wij zijn heel blij met onze keuken en hebben vertrouwen in grando dat ze het zijpaneel wat nog miste nog komen plaatsen omhet helemaal af te maken.
Geschreven op: 22/05/2019
Bron: Qasa.nl
Silvia en marcelMiddelburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, en we zijn uiterst correct en vriendelijk geholpen door Dhr. J Wooning, zijn expertise was uiterst belangrijk , en zijn inzicht ook. Kortom een zeer tevreden klant.
Geschreven op: 21/05/2019
Bron: Qasa.nl
Wim KroesbeekTilburg
10 uit 10
Super mooie keuken geworden!, welke perfect bij het huis en bij ons past!.. wist goed wat ik wilde als eindresultaat, en de adviseur ging hierin mee, en gaf nog goede tips om het nog beter te krijgen! Chapeau
Geschreven op: 21/05/2019
Bron: Qasa.nl
MarinaBarendrecht
10 uit 10
Wij hebben bij de Grando in Mijdrecht een keuken gekocht. Na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak zijn wij in een opwelling bij de Grando naar binnen gelopen. Wat werden we daar fijn geholpen. We hadden geen afspraak gemaakt, maar hij nam alle tijd voor ons en heeft heel goed met ons meegedacht.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie van SligtenhorstMijdrecht
8 uit 10
Wij hebben er onlangs een keuken gekocht. We hebben de aankoop, het gehele traject, bezorging, plaatsing en de after-sale als positief ervaren. We zullen Grando Hoorn zeker zo nodig aanbevelen.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
T. KoenisHoorn
8 uit 10
Wij kochten een badkamer. Er is een aannemer aangeraden en wij zijn erg tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
Mark de WitBergambacht
8 uit 10

Pagina's