Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grando zou ik zeker aanraden, de plaatsing van de keuken is ook netjes, maar de electrische benodigheden volgens de normen en electrische afwerking waren slecht. Daarom is mijn conclusie Grando is voortreffelijk, maar ze moeten wel de juiste personen zoeken voor de aansluitingen en afwerking van de keukens.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Jan de BeerTilburg
8 uit 10
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
W.westdijkUden
8 uit 10
Wij hebben een badkamer en een toilet aangeschaft. Inspitatie in de showroom van Grando Zaandam opgedaan. Vervolgens samen met Nick en Evelien een heel mooi plan gemaakt. Jonathan Vega en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door alles perfect te maken en te plaatsen.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Arnold SchoutenZaandam
10 uit 10
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en kwam, na een rondje keukenzaken, terecht bij Grando Zevenbergen, Jack Lambregts. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd, dacht goed met mij mee, maar gaf ook op eigen initiatief advies; dat was voor mij aanleiding om hier mijn keuken te bestellen. Leveringstijd is keurig nageleefd, ondanks dat niet alles op dezelfde dag is geleverd; de diepvries was om onverklaarbare wijze van de bestellijst verdwenen, maar er werd meteen actie ondernomen en deze werd dezelfde week nog geleverd. Minpuntje was dat er niet altijd goed gecommuniceerd werd, maar al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe keuken en de begeleiding.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Monique van RijnderhoffZevenbergen
8 uit 10
een nieuwe keuken. zeer prettige samenwerking en een mooi resultaat
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
LeonSon
8 uit 10
We hebben bij Grando Hoogvliet een keuken gekocht. We zijn keurig geholpen en de verkoopster heeft goed meegedacht met de mogelijkheden en met onze wensen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De keuken is zelfs een dag eerder geplaatst dan was afgesproken.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Peter HoogstadHoogvliet
8 uit 10
Perfect geholpen, alle wensen zijn ingewilligd!
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Fam CommandeurHoorn
10 uit 10
Keuken, super goede verkoop, levering en montage van onze keuken. Alles prima volgens afspraak nagekomen
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
R.B. SligtingHoorn
10 uit 10
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Hoogvliet en zijn zeer tevreden. Ook over het hele voor traject zijn we tevreden. De kennis en het meedenken van de adviseur hebben we als positief ervaren. Ook de uitstraling van de showroom is netjes en gemoedelijk. Kortom deze vestiging is zeker een aanrader.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
M.J. OudshoornHoogvliet
10 uit 10
Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Goed advies gekregen van Dave en er werd direct actie ondernomen toen wasbak en afzuigkap niet meegeleverd bleken bij levering. Ik ben ook heel tevreden over de plaatsing en controle nadien.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
SarahTilburg
10 uit 10

Pagina's