Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Alles prima voor elkaar
Geschreven op: 18/11/2018
Monique MoreNaaldwijk
10 uit 10
Koop badkamer. Zeer goed geadviseerd en zeer vakkundig geïnstalleerd. Goede nazorg. Kan Grando Hoogvliet zeker aanraden
Geschreven op: 18/11/2018
Bron: Qasa.nl
Frans PlaggenborgHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Grando Naaldwijk. We zijn door Angie van Leeuwen super geholpen; persoonlijk en professioneel. Volop passie bovendien! Afspraken zijn goed nagekomen en er werd goed meegedacht op alle vlakken. De keuken is net geïnstalleerd, nog niet alle apparaten getest maar dat zal ongetwijfeld goed komen!
Geschreven op: 18/11/2018
Bron: Qasa.nl
stevenNaaldwijk
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht -mooie showroom -heel goed geholpen -aanpassingen allemaal geen probleem -geen zorgen Aanvulling ontvangen 22 november 2018: De aankoop is al geleverd en in goede orde ontvangen.
Geschreven op: 17/11/2018
Bron: Qasa.nl
BertHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Keuken gekocht. Zaken zijn uitgevoerd volgens afspraken. Perfecte montage met grote kennis geplaatst!
Geschreven op: 17/11/2018
Bron: Qasa.nl
Julia WattelMiddelburg
8 uit 10
Badkamer gekocht.overwegingen hiervoor waren de zeer prettige contacten en ook de deskundigheid van de heer Kreukniet.Inmiddels is de badkamer opgeleverd. Het resultaat heeft ons ook doen besluiten een nieuwe keuken hier aan te schaffen. Wij kunnen iedereen adviseren met deze firma in zee te gaan.
Geschreven op: 17/11/2018
Bron: Qasa.nl
P.PorsulBergambacht
10 uit 10
Deskundig en eerlijk Wij zochten een mooie badkamer. Thuis hadden we al in gedachten hoe we de opstelling wilden hebben. dus met een boodschappenlijst onder de oksel op zoek naar de producten. Wij liepen bij Grando binnen in Rotterdam om te kijken wat ze hadden. Tijdens ons rondleiding onderbrak een stagiair ons wandeling met de mededeling dat Grando een totaalconcept verkoopt. Toen hij aanbood om een tekening te maken van onze badkamer sloegen wij dat af omdat wij weinig tijd hadden. Toen wij weg wilden lopen gaf de manager aan dat hij een tekening wilde maken van een mooie badkamer zonder dat wij erbij hoefden te zijn heel creatief want dit scheelde ons veel tijd . Toen wij 4 uur later terugkwamen werden we super maar dan echt SUPER verrast door een tekening met een opstelling waar we nooit op waren gekomen. Na een gesprek met ons adviseur van Grando waren we verkocht. Het ontwerpen van een mooie badkamer is echt een kunde een kunde die Grando bezit De hele afhandeling is ook goed gegaan. Bedankt heren
Geschreven op: 16/11/2018
Miendu DangRotterdam
10 uit 10
ik heb de badkamer laten afbreken en met een meter vergroot, Henri heeft het super goed gedaan ,en zeer netjes zijn werk gedaan, alles afgevoerd en iedere dag de rommel opgeruimd.
Geschreven op: 16/11/2018
Bron: Qasa.nl
barry van tielAssen
8 uit 10
We zijn zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken. Ook toen we zeiden dat we het reeds bestaande ontwerp compleet wilden veranderen was dat geen probleem. De levering was keurig en de montage is goed uitgevoerd. We kwamen ee nastukje plint tekort onder het fornuis maar dit is goed opgepakt door de vestiging. Wij zijn zeer tevreden met de service van Grando en onze droomkeuken.
Geschreven op: 16/11/2018
Bron: Qasa.nl
Familie werksmaGroningen
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn prima geholpen. Goede informatie over de mogelijkheden. Prima service, klantvriendelijk. Dankzij Grando Breda hebben wij nu een super mooie badkamer. Wij kunnen Grando zeker aanbevelen voor een nieuwe keuken of badkamer.
Geschreven op: 16/11/2018
Bron: Qasa.nl
Mw. J.van AertBreda
10 uit 10

Pagina's