Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede adviezen bij het kopen van onze keuken! Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Onze aankoop, de keuken, is reeds geleverd en geïnstalleerd. Nog een kleine oplevering af te handelen. En het is ons prima bevallen.
Geschreven op: 24/02/2019
Bron: Qasa.nl
MargreetHoorn
8 uit 10
Keuken goede uitleg en mee denken. Kleine keuken grote uitstraling.
Geschreven op: 24/02/2019
Bron: Qasa.nl
GG de boer harbrinkHoorn
8 uit 10
Wat een geweldige ideeën, goede service, afspraken worden goed nagekomen. Gewoon goed. Aanvulling ontvangen 3 maart 2019: De keuken is gemonteerd en perfect afgewerkt, met dank aan Henk van Schoonhoven die dit allemaal voor ons bedacht heeft. SUPER! Wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 24/02/2019
Bron: Qasa.nl
MartineEpe
10 uit 10
Alles goed en netjes afgewerkt dik tevreden
Geschreven op: 22/02/2019
Bron: Qasa.nl
E.P de BlokHoorn
10 uit 10
Super geholpen in Helmond door de ondernemer zelf. Eerlijk en oprecht en aanwezig voor zijn klanten.
Geschreven op: 21/02/2019
JanssenHelmond
10 uit 10
Wij raden Grando Doetinchem zeer zeker aan Vriendelijk en professionele adviseurs die de tijd voor je nemen en je graag van advies voorzien. Een breed assortiment met kwalitatieve keukens.
Geschreven op: 21/02/2019
E. TakkenkampDoetinchem
10 uit 10
We zijn eind dec bij grando Amersfoort binnengelopen om te kijken voor een badkamer en keuken, de badkamer is nu al inmiddels geplaatst en keurig opgeleverd. Van begin tot eind (begin alles uitgezocht met Samira erg goede adviezen gekregen van haar) daarna Dinesch die ons erg op ons gemak stelde ( we hadden nl soms in onze buurt wat mindere kanten gehoord van badkamers plaatsen) maar Dinesch stelde ons gerust en gaf zn woord! Wat echt is!!! De badkamer kwam op tijd, en toen kwamen de "mannen" (oa mustafa, Wim en nog meer) en met aannemer Turan van Assos!! Wat een topwerk, op donderdag begonnen met slopen, en een week later zat de badkamer erin!!! WoW,echt lof voor Turan die erg goed erop zat. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en bevelen grando Amersfoort op badkamer gebied erg aan. ( keuken komt nog, als dat ook top is plaats is weer een recensie;)
Geschreven op: 20/02/2019
Bron: Qasa.nl
HesterAmersfoort
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We wisten precies wat we wel/niet wilden. De verkoper heeft goed met ons meegedacht en zo is onze droomkeuken gerealiseerd. Wij zijn supertevreden!
Geschreven op: 19/02/2019
Bron: Qasa.nl
anitaHoorn
10 uit 10
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Grando in Helmond en wij zijn super tevreden. Ontwerp op maat, tussendoor goed bereikbaar voor vragen/aanpassingen, levering precies op tijd en een top resultaat! Wij zijn super tevreden en bevelen Grando Helmond zeker aan anderen aan.
Geschreven op: 18/02/2019
Bron: Qasa.nl
Marijke BijnenHelmond
10 uit 10
Uitstekende adviezen om te beginnen. Zaken waar we zelf niet opgekomen waren. Er wordt tijd genomen. Ruim keus, je hoeft geen genoegen te nemen met tussenoplossingen. Planning uitstekend, ook qua montage. (het tijdelijk "stallen" van de nieuwe keuken vanuit de centrale uitlevering behoeft enige coördinatie). Wij gaan door met de badkamer.
Geschreven op: 17/02/2019
Bron: Qasa.nl
s. kampHoofddorp
8 uit 10

Pagina's