"Specialist in alle prijsklasse"

Henk en Dirkje van Schoonhoven - ondernemers Grando Epe

"Specialist in alle prijsklasse"

Henk en Dirkje van Schoonhoven - ondernemers Grando Epe

Grando Epe

Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe | T: 0578-620884

Bij Grando Keukens & Bad Epe vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. 

Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Epe aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes; dat wil zeggen: service vóór, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer. 

Lees meer

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemers Henk en Dirkje van Schoonhoven en hun team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Epe!

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Henk en Dirkje.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag: Gesloten
  Dinsdag: 9:30-17:30
  Woensdag: 9:30-17:30
  Donderdag: 9:30-17:30
  Vrijdag: 9:30-21:00
  Zaterdag: 9:30-16:00
  Zondag: Gesloten

Bel mij terug

Of bel direct

0578-620884 Bereikbaar tijdens openingstijden

Eigen zaak.

Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer.

Maak nu een afspraak

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 39 reviews »
Gekochte keuken is prima afgeleverd en geïnstalleerd. Super tevreden met de service, klantvriendelijkheid en kennis van het personeel
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
DalhuisenEpe
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Prima geholpen en goede service en komen zelf met oplossingen mochten er problemen zich voordoen.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
fam. EilanderEpe
10 uit 10
Eerst een deel van de keuken vernieuwd. Goede advisering, correcte montage. Op basis hiervan besloten de rest van de keuken ook te vervangen
Geschreven op: 12/07/2019
Bron: Qasa.nl
HenkEpe
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Goed meegedacht en een aantal opties aangedragen. De verkoper oordeelde vooral niet maar adviseerde wel met goede argumenten. Ook de service na plaatsing is bijzonder goed, wordt direct gereageerd en gehandeld op wensen en onvolkomenheden.
Geschreven op: 21/06/2019
Bron: Qasa.nl
J.G. van der BeekEpe
8 uit 10