"Geniet van onze totaalservice"

Paul de Klein - ondernemer Grando Son

"Geniet van onze totaalservice"

Paul de Klein - ondernemer Grando Son

Grando Son (meubelplein Ekkersrijt)

Ekkersrijt 4084, 5692DA Son | T: 0499-745410

Grando Son is dé keuken en badkamerspeciaalzaak in regio Eindhoven, Best, Son en Sint-Oedenrode.

In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. 

Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Son aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes; dat wil zeggen: service vóór, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer. 

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Paul de Klein en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Son!

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Paul de Klein.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 10:00 - 18:00
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 20:00
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag 11:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!11:00 - 17:00
 • 25 decemberGesloten
 • feestdagen
 • 26 december11:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

0499-745410 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie Magazine!

Vraag nu gratis & vrijblijvend aan. Binnen enkele dagen op de mat!

Aanvragen

Grando Son

BEKIJK ONZE INTRODUCTIEFILM EN ONTDEK WAT GRANDO VOOR U KAN BETEKENEN

Bekijk film

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 54 reviews »
We hadden vooraf een eigen idee over hoe onze nieuwe badkamer er uit moest komen zien, en zijn vanaf het begin, in de showroom, goed voorgelicht en geinformeerd over de mogelijkheden, materiaal, kleur enz. Na de levering van materiaal werd de badkamer door deskundig personeel: stucadoor, tegelzetter, loodgieter, electricien, installateur netjes afgewerkt. We zijn nu erg trots op onze nieuwe badkamer!
Geschreven op: 07/10/2016
Bron: Qasa.nl
Familie WeijtensSon
10 uit 10
We hebben onze keuken bij Grando in Eindhoven gehaald. We zijn geholpen door Erik Schuring en kunnen niets anders zeggen dat ze waarmaken wat ze zeggen. Een mooie keuken voor een goede prijs met een meer dan uitstekende service. De kleine dingen die altijd misgaan zijn perfect opgelost. Afspraken worden nagekomen en een simpel ding als een belletje plegen op het moment dat ze dat beloven, doen ze ook. Zelfs de vaatwasser die ons tegenviel toen deze eenmaal stond, hebben ze met de beste service opgelost.
Geschreven op: 20/08/2016
Bron: Qasa.nl
Walter & SaskiaSon
10 uit 10
Echt super goed geholpen door zeer enthousiaste medewerkers die echt heel goed met ons meedachten. Uiteindelijk een prachtige keuken geleverd die we zelf geplaatst hebben. Doordat alles al in voor gemonteerde modules werd aangeleverd was dit goed te doen. Helaas was 1 deur niet geheel correct geleverd na contact te hebben gehad direct een nieuwe deur gekregen. Top service
Geschreven op: 19/08/2016
M. KempsSon
10 uit 10
Goed werk kost tijd. Nadat onze keuken in maart geplaatst is door vakkundige monteurs, vonden we de magnetron, die in een aparte hoekkast geplaatst is, ergonomisch te hoog zitten. Deze te hoge plaatsing was tijdens het verkoop gesprek en 3d tekening niet onderkend. Grando keukens heeft een speciale hoekkast laten maken door de fabrikant. Nu is de magnetronhoogte goed. Alle kosten heeft Grando keukens voor hun rekening genomen. Chapeau Grando.
Geschreven op: 11/08/2016
Bron: Qasa.nl
peter van luijtSon
10 uit 10