"Geniet van onze totaalservice"

Paul de Klein - ondernemer Grando Son

Grando Son (meubelplein Ekkersrijt)

Ekkersrijt 4084, 5692DA Son | T: 0499-745410

Grando Son is dé keuken en badkamerspeciaalzaak in regio Eindhoven, Best, Son en Sint-Oedenrode.

In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. 

Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Son aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes; dat wil zeggen: service vóór, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer. 

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Paul de Klein en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Ook in de avonduren zijn wij op afspraak geopend! Tot ziens bij Grando Son!

Profiteer nú bij Grando!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Nú bij uw nieuwe keuken of badkamer: Stenen werkblad of wand- en vloertegels cadeau*.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Paul de Klein.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 10:00 - 18:00
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 18:00
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag 11:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!11:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 25 decemberGesloten
 • 26 december11:00 - 17:00
 • 1 januariGesloten

Bel mij terug

Of bel direct

0499-745410 Bereikbaar tijdens openingstijden

Grando Son

BEKIJK ONZE INTRODUCTIEFILM EN ONTDEK WAT GRANDO VOOR U KAN BETEKENEN

Bekijk film

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 59 reviews »
Na aanvraag van de catalogus werden we door u benaderd om vrijblijvend een schets te maken. Gezien in ons nieuwe huis een nieuwe keuken en badkamer welkom zijn leek ons dit een goed idee. Een dubbele afspraak werd op zaterdagochtend ingepland en schriftelijk bevestigd. Bij aankomst wist men echter van niets.. Er werd nog geinsinueerd of wij het niet bij het verkeerde eind hadden. Met veel moeite was toch iemand bereid om alvast een badkamer te schetsen. Indien mogelijk misschien later ook de keuken maar misschien ook niet. De adviseur vroeg ons onze wensen uit welke wij zeer helder hebben. Over het budget konden wij nog geen concreet antwoord geven hoogstens een bandbreedte. Onvriendelijk werden we bejegend bijna betutteld. De telefoon rinkelde en de adviseur liep weg naar de balie. Bij terugkomst werd ons verzocht maar een andere keer terug te komen. Geen schets gemaakt. Tja meneer wilde aan het eind van het advies toch de badkamer verkopen vertelde hij. Als we zo vrijblijvend wilden komen schetsen moesten we maar op een maandagochtend om 10 uur komen of een concreet budget kunnen geven.Hoe onbeleefd Wij zijn door U benaderd U zocht contact U vergat de afspraken en zonder excuus of pardon worden we zo de zaak uitgewezen. Wat een vreselijke ervaring ik kan u bij niemand aanbevelen
Geschreven op: 22/11/2016
M. VerhagenSon
2 uit 10
Natuurlijk weet je van te voren niet wat je moete verwachten. Een nette ontvangst in de vestiging. We hebben een heel fijn gesprek gehad met Erik Schuring. Ze hebben gekeken naar al onze wensen en uiteindelijk hebben we onze droomkeuken uitgekozen. De afspraken worden netjes nagekomen en ook de after sales is super te noemen. De bezorging van de keuken was ook heel erg netje gelopen. Duidelijk rekening ermee gehouden dat er niets beschadigd werd in huis. De keuken is binnen een dag geplaatst. Alles netjes achtergelaten. Ik zal zeker anderen Grando Son aanbevelen.
Geschreven op: 15/11/2016
Bron: Qasa.nl
Carolien AchtenSon
10 uit 10
Het advies, de hartelijkheid, de openheid van de medewerkers, de service en het nakomen van de afspraken is ver weg de beste die wij gezien hebben. We hebben diverse zaken gehad in Tilburg en Eindhoven gehad maar Grando uit Son steekt er met kop en schouders boven uit. Een aanrader voor iedereen !
Geschreven op: 14/11/2016
Bron: Qasa.nl
Hans de JongSon
10 uit 10
Uitstekende ervaring. Goede planning van de werkzaamheden. Geen uitloop of onverwachte zaken. Monteurs belde van te voren op hoe laat ze kwamen. Prima vakwerk. Alles in één hand laten was een goede keus van ons.
Geschreven op: 07/11/2016
Bron: Qasa.nl
Kees BikkerSon
10 uit 10