Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad
Grando actueel.

Bekijk het laatste nieuws- & inspiratieitems

Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad
Grando actueel.

Bekijk het laatste nieuws- & inspiratieitems

Actueel

Nieuwe badkamer kopen? Hier moet je op letten!

  • Inspiratie
  • 12 oktober 2016 - 10:37
Een warme douche, een ontspannend bad: we waarderen het nog meer nu de koudere dagen er weer aan zitten te komen. Alhoewel de badkamer van oorsprong een functionele ruimte is waar je je kunt opfrissen, is de moderne badkamer veel meer dan dat en van alle gemakken voorzien. Van geïntegreerde geluidssystemen tot verwarmde spiegels en sfeervolle verlichting. Zelfs een douchetoilet en de sunshower behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden.
Lees meer

Nazomeren in de leefkeuken: zo dek je een zomerse tafel

  • Inspiratie
  • 4 oktober 2016 - 11:55
Wacht nog maar even met het opbergen van je zomerse servies. Want naast geurige kaarsen, fleurige bloemen, kruiden en zonlicht in een potje, mag het zomerse servies natuurlijk niet ontbreken. Wie echt van kleur houdt gaat voor felgekleurd porselein, servies met een bloemenprint of de populaire grafische prints in fluoriderende kleuren. Een paar servetten, kandelaars en kussens in stijl erbij en je nazomerse leefkeuken is compleet!
Lees meer

Grando Rotterdam - Orderverwerker

  • Vacature
  • 6 mei 2016 - 11:00
Als orderverwerker ben je een belangrijke schakel tussen de verkoop, monteurs, klanten en onze leveranciers. Je biedt administratieve en technische ondersteuning bij het uitwerken en opvolgen van onze verkochte keukens en/of badkamers. Als er door een verkoper een keuken en/of badkamer is verkocht dan voer je de controle hiervan uit, zorg je dat de keuken en/of badkamer besteld en ingepland wordt voor bezorging en montage.
bekijk vacature

Pagina's