"Uw persoonlijke wensen op maat"

Marcel Zeggelink, ondernemer Grando Hengelo

"Uw persoonlijke wensen op maat"

Marcel Zeggelink, ondernemer Grando Hengelo

Grando Hengelo

Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo | T: 0742-919137

Betaalbaar keuken- en bad-design, dat is waar Grando Hengelo voor staat. Of u nu op zoek bent naar een design keuken of een romantische badkamer, bij Grando Hengelo bent u aan het juiste adres.

Bezoek onze vestiging aan de Höltersweg (tegenover Opel garage auto Bleeker) en laat u inspireren door ruim 1.000 m2 aan stijlvolle keuken- en badkamermodellen

Ook voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Hengelo aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes: dat wil zeggen service voor, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer.

Met het 3D-theater kunt u in uw nieuwe virtuele keuken rondlopen. Via de 3D-techniek krijgt u een perfect beeld van uw keuken, die we voor u hebben ontworpen. Onder het genot van een kopje koffie worden uw ideeën geïnventariseerd en  maken we een ontwerp. Het ontwerp wordt vervolgens verwerkt via een automatiseringsprogramma en digitaal geprojecteerd op een groot scherm van 4x4 m in een speciale ruimte in de showroom. U krijgt een speciale bril op waardoor de keuken 3-dimensionaal is te zien en het beeld beweegt,  waardoor u als het ware door de keuken loopt.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Marcel Zeggelink en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Hengelo!

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Marcel Zeggelink.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 - 17:30
  Woensdag 10:00 - 17:30
  Donderdag 10:00 - 21:00
  Vrijdag 10:00 - 17:30
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag 12:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!12:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

0742-919137 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Bestel het nieuwe Grando Inspiratie Magazine, 76 pagina's met inspiratie voor uw nieuwe keuken en/of badkamer. Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd!

Aanvragen

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 27 reviews »
We zijn erg goed geholpen, kregen het juiste gevoel erbij waardoor we voor Grando hebben gekozen. Ook de 3D bioscoop is een toegevoegde waarde. Levering en plaatsing is naar alle tevredenheid uitgevoerd door zeer ervaren monteur. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 10/09/2016
Bron: Qasa.nl
Harold PunteHengelo
10 uit 10
Prima geholpen, vooral het meedenken over de indeling van de keuken was erg fijn. Er waren wat obstakels in de ruimte die door de creativiteit van de adviseur fantastisch zijn ingepast in het totaal ontwerp. Plaatsing verliep ook uitstekend, wij zijn heel tevreden over het eindresultaat.
Geschreven op: 26/08/2016
Bron: Qasa.nl
T. LeferinkHengelo
10 uit 10
Wij zijn geweldig geholpen, niet alleen door de goede service maar ook voor het meedenken. Wat ons vooral is meegevallen is dat men ons zo goed heeft begeleid in alle aspecten die bij het uitzoeken en kopen horen. Marcel heeft ons heel veel geholpen, veel informatie gegeven en veel tijd genomen. Hij mag de warme douche.
Geschreven op: 13/08/2016
Bron: Qasa.nl
Hans ter BraakHengelo
10 uit 10
netjes geholpen, alles is netjes aangebracht en afspraken zijn tijdig nagekomen .
Geschreven op: 29/07/2016
Bron: Qasa.nl
mekkelholtHengelo
8 uit 10