"Uw persoonlijke wensen op maat"

Marcel Zeggelink, ondernemer Grando Hengelo

"Uw persoonlijke wensen op maat"

Marcel Zeggelink, ondernemer Grando Hengelo

Grando Hengelo

Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo | T: 0742-919137

Betaalbaar keuken- en bad-design, dat is waar Grando Hengelo voor staat. Of u nu op zoek bent naar een design keuken of een romantische badkamer, bij Grando Hengelo bent u aan het juiste adres.

Bezoek onze vestiging aan de Höltersweg (tegenover Opel garage auto Bleeker) en laat u inspireren door ruim 1.000 m2 aan stijlvolle keuken- en badkamermodellen

Ook voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Hengelo aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes: dat wil zeggen service voor, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer.

Met het 3D-theater kunt u in uw nieuwe virtuele keuken rondlopen. Via de 3D-techniek krijgt u een perfect beeld van uw keuken, die we voor u hebben ontworpen. Onder het genot van een kopje koffie worden uw ideeën geïnventariseerd en  maken we een ontwerp. Het ontwerp wordt vervolgens verwerkt via een automatiseringsprogramma en digitaal geprojecteerd op een groot scherm van 4x4 m in een speciale ruimte in de showroom. U krijgt een speciale bril op waardoor de keuken 3-dimensionaal is te zien en het beeld beweegt,  waardoor u als het ware door de keuken loopt.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Marcel Zeggelink en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Hengelo!

Profiteer t/m 19 juni!

Grando bestaat al meer dan 50 jaar en om dat te vieren organiseren we een speciale actieweek. Bezoek onze vestiging in Hengelo en ontvang exclusieve kortingen op uw nieuwe keuken/badkamer.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Marcel Zeggelink.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 - 17:30
  Woensdag 10:00 - 17:30
  Donderdag 10:00 - 21:00
  Vrijdag 10:00 - 17:30
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag 12:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!12:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

0742-919137 Bereikbaar tijdens openingstijden

Profiteer nu!

Tijdelijk, gratis regendouche bij uw nieuwe badkamer!

Afspraak maken

Inspiratie Magazine!

Vraag nu gratis & vrijblijvend aan. Binnen enkele dagen op de mat!

Aanvragen

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 23 reviews »
De adviseur was creatief met bedenken van een oplossing van onze wensen. Dit was bij 2 andere keuken firma's niet gelukt! De levering was op tijd en correct. Wij zijn superblij met onze keuken. Een aanrader om naar Grando te gaan.
Geschreven op: 17/06/2016
Bron: Qasa.nl
Fam LammersHengelo
10 uit 10
Het contact was meteen goed. We werden goed en vriendelijk geholpen. Onze ideeën werden mooi uitgewerkt tot een badkamer zoals wij graag wilden. Tijdens de werkzaamheden werden de gang en trap afgeplakt zodat we geen schade kregen. Al met al prima geregeld.
Geschreven op: 01/05/2016
Bron: Qasa.nl
R. MullerHengelo
8 uit 10
Ik wilde u nog even hartelijk danken voor de goede en professionele service die wij hebben mogen ontvangen van u. Ong 1 5 jaar geleden de keuken uitgezocht en laten plaatsen. Vanaf het bezoeken van de showroom tot het plaatsen van de keuken een zeer professionele service gehad. Ook nadat wij een klacht hadden over deurpaneel van koelkast die krom trok. Hierop werd snel en adequaat gehandeld door u. Nogmaals dank hiervoor. Wij zullen jullie zeker adviseren bij vrienden en bekenden Reeds ook al gedaan
Geschreven op: 14/04/2016
MaikeHengelo
10 uit 10
De adviseur heeft meer dan voldoende tijd aan ons besteed. Er is een mooi ontwerp gemaakt en dito uitgevoerd. De monteur heeft uitstekend werk afgeleverd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, hetgeen erg fijn was.
Geschreven op: 11/04/2016
Bron: Qasa.nl
Rene HilgerinkHengelo
10 uit 10