Keuken & badkamerinspiratie
Keuken & badkamerinspiratie

Kom jij ons bezoeken 2e paasdag?

  • Inspiratie
  • 11 april 2017 - 15:26

Tweede paasdag. Dé dag waarop Nederland erop uittrekt. Om naar de woonboulevard te gaan uiteraard. Staat dat ook op jouw planning? Dat vinden wij niet zo gek. Want zo’n extra vrije maandag is natuurlijk de ultieme dag om jouw keuken- of badkamerdromen dan eindelijk eens werkelijkheid te gaan maken. Of om gewoon lekker wat inspiratie op te doen. En misschien wel te profiteren van een mooie voorjaarsactie…

Wist je dat…

Elk Grando filiaal een eigen zaak is? Dat betekent dat er altijd wel een Grando adviseur bij jou in de buurt te vinden is die helpt bij het waarmaken van jouw keuken- of badkamerdroom. Ben jij van plan ons te gaan bezoeken? Bekijk dan het overzicht van alle Grando vestigingen. Heb je al precies voor ogen hoe jouw keuken eruit moet komen te zien en ontwerp je graag? Maak dan gebruik van onze 3D-ontwerptool en neem je tekening mee naar de winkel!

Voorjaarsvoordeel bij Grando

Je kon het al een beetje uit de intro halen. Maar ook bij Grando doen wij aan voorjaarsacties. We verklappen alvast de grootste. En die mag er zijn! Dit jaar nemen wij namelijk 25% van de prijs van jouw complete droomkeuken of -badkamer op ons. Altijd al een ruim vrijstaand ligbad willen hebben? Of de meest luxe inbouwapparatuur in je keuken? Dan is dit je kans. Een paar voorbeeldjes:

 

 

 

 

Zit jouw keuken of badkamer er misschien al wel tussen? Bekijk dan onze actie.

Maar dat was nog niet alles. Want ben je niet direct op zoek naar een compleet nieuwe keuken of badkamer, maar is je vaatwasser aan vervanging toe? Of wil je misschien de overstap maken van gas naar een inductiekookplaat? Bezoek ons in dat geval ook even, want veel onze kwaliteitsapparatuur kent dit jaar een mooi voorjaarprijsje!

Tot ziens!

Op 1e paasdag zijn alle Grando vestigingen gesloten, met uitzondering van de vestiging in Alexandrium. Op 2e paasdag is elke vestiging in Nederland geopend m.u.v. locatie Bergambacht en Zevenbergen.

Let op, want 17 april (2e paasdag) is dus de laatste dag om van ons voordeel te kunnen profiteren. Kom je ons bezoeken? Controleer dan even de openingstijden met Pasen van de vestiging bij jou in de buurt. Graag tot dan!