Grando Keukens & Bad Emmen
"Geniet van onze totaalservice"

Richard Robben, vestigingsmanager Grando Emmen

Grando Keukens & Bad Emmen
"Geniet van onze totaalservice"

Richard Robben, vestigingsmanager Grando Emmen

Grando Keukens & Bad Emmen

Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen | T: 0591-646700

In het pand naast Grando Keukens & Bad in Emmen heeft zaterdagavond 21 juli een grote brand gewoed. Helaas heeft ook onze showroom daardoor veel rook- en roetschade opgelopen. Op dit moment is nog niet bekend wanneer onze showroom weer toegankelijk zal zijn. Uiteraard kunt u ook nu op onze expertise blijven rekenen.

Heeft u een keuken of badkamer bij ons besteld? Geen zorgen, deze wordt volgens afspraak uitgeleverd.

Heeft u andere vragen over bijvoorbeeld uw offerte of order, of heeft u interesse in een nieuwe keuken of badkamer? Dan kunt u ons bereiken via ons emailadres emmen@grando.nl of tijdens onze normale openingstijden op telefoonnummer 0591-646700. Wij staan u graag te woord.
We doen er alles aan om u z.s.m. weer in onze showroom van dienst te zijn. 

Zodra wij meer informatie hebben, kunt u dat op onze website lezen.

Welkom bij Grando Keukens & Bad Emmen! Bij Grando Emmen vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en ons designplein. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken /-badkamer te realiseren. 

Bij Grando Emmen staan alle adviseurs voor u klaar om u optimaal te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren. 

Laat u inspireren! Onder het genot van een bakje koffie geven wij u een persoonlijk en vrijblijvend advies. U bent van harte welkom! Manager Richard Robben en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Emmen!

 

Hart voor mijn zaak.

Als vestigingsmanager help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Richard Robben.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag: Gesloten
  Dinsdag: 10:00-18:00
  Woensdag: 10:00-18:00
  Donderdag: 10:00-21:00
  Vrijdag: 10:00-18:00
  Zaterdag: 10:00-17:00
  Zondag: Gesloten

Bel mij terug

Of bel direct

0591-646700  Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer.

Maak nu een afspraak

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 32 reviews »
gekocht een complete nieuwe keuken , meerdere keukenzaken bezocht maar bij Grando in Emmen kregen wij het beste advies en er werd er ook tijd voor genomen werd goed mee gedacht en advies gegeven over de inrichting van de keuken. correcte en complete levering van de keuken dus geen nalevering ook mijn complimenten voor de monteur die de keuken plaatste, werkt zeer netjes en waar nodig betrekt hij je er bij en geeft advies , werkt tot de laatste puntjes alles netjes af
Geschreven op: 11/01/2019
Bron: Qasa.nl
Willem NeehoffEmmen
8 uit 10
bij aankoop een deskundig meedenkend advies over de inrichting - correcte levering dus geen na leveringen - heel nette en keurige plaatsing van de keuken waarbij waar nodig de monteur ons er bij betrok en advies gaf over plaatsing sommige onderdelen dus kan rustig zeggen dat wij een tevreden klant zijn en blij met onze nieuwe keuken
Geschreven op: 06/01/2019
J.W. NeehoffEmmen
9 uit 10
Keuken gekocht en laten plaatsen . Op de bovenplank na was alles aanwezig (plaat komt nog). Alles kwam verder vlgs afspraak. Door brand in filiaal grando emmen was het contact wat moeizamer. Verder zijn we tevreden.
Geschreven op: 09/11/2018
Bron: Qasa.nl
A SchenkEmmen
8 uit 10
Keuken gekocht in Emmen. Tijdige levering. Monteur met hoge kwaliteit.
Geschreven op: 05/09/2018
Bron: Qasa.nl
DianaEmmen
8 uit 10