Bij Grando Emmen helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Klaas Jan Schram

Persoonlijk advies op maat

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Maak een afspraak

Grando Emmen

Cornelis Houtmanstraat 41
7825VH Emmen

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Speciale openingstijden

 • 1e Pinksterdag
  gesloten
 • 2e Pinksterdag
  12:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij u thuis.

"Wij zorgen dat u vanaf het begin geniet."

Welkom bij Grando Keukens & Bad Emmen! Bij Grando Emmen vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en ons designplein. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken /-badkamer te realiseren.

Bij Grando Emmen staan alle adviseurs voor u klaar om u optimaal te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Onder het genot van een bakje koffie geven wij u een persoonlijk en vrijblijvend advies. U bent van harte welkom! Manager Richard Robben en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Emmen!

Klaas Jan Schram

Ondernemer Grando Emmen

Lokale ondernemer steunt lokale ondernemer

De coronacrisis raakt iedereen. Met name de horeca is zwaar getroffen. Zij kunnen dus wel een steuntje in de rug gebruiken. Reden genoeg voor Grando Keukens & Bad Emmen om een Lokale Horeca Cadeaubon bij de aankoop van een keuken of badkamer aan te bieden. Zo steunen we samen de lokale horeca en kunt u straks niet alleen genieten van een heerlijke afhaal-/thuisbezorgmaaltijd of smakelijk diner, maar ook van uw droomkeuken en/of –badkamer!

Bekijk de deelnemende restaurants >

PERSOONLIJK ADVIES.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Emmen hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.
 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Ontmoet het team

Bij Grando Emmen staat ons team altijd voor u klaar om u te inspireren en uw wensen te bespreken op keuken en/of badkamer gebied. Vakmanschap bij het maken van keukens en badkamers is bij ons uiterst belangrijk. Wanneer gewenst regelen wij voor u ook alle voorkomende meerwerken, zoals leiding-, elektra-, stukadoors-, tegel- en overig timmerwerk. Alles in één hand, maakt het voor u overzichtelijk.

Maak een afspraak >>

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2