Bij Grando Emmen helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Klaas Jan Schram

PERSOONLIJK ADVIES, OOK NU.

Onze showroom is tijdelijk gesloten. Wij staan echter nog steeds voor u klaar met een persoonlijk advies. Online, telefonisch of bij u thuis.

Maak een afspraak

Grando Emmen

Cornelis Houtmanstraat 41
7825VH Emmen

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 20:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Onze showroom is tijdelijk gesloten. Wij staan echter – tijdens de hierboven genoemde openingstijden - nog steeds voor u klaar met een persoonlijk advies. Online, telefonisch of bij u thuis.

"Wij zorgen dat u vanaf het begin geniet."

Welkom bij Grando Keukens & Bad Emmen! Bij Grando Emmen vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en ons designplein. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken /-badkamer te realiseren.

Bij Grando Emmen staan alle adviseurs voor u klaar om u optimaal te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Onder het genot van een bakje koffie geven wij u een persoonlijk en vrijblijvend advies. U bent van harte welkom! Manager Richard Robben en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Emmen!

Klaas Jan Schram

Ondernemer Grando Emmen

PERSOONLIJK ADVIES, OOK NU.

Bij Grando Emmen blijven we u adviseren en inspireren. Ook nu staan wij voor u klaar met een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan online, telefonisch of bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.

BEKIJK DE VIDEO EN MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Ontmoet het team

Bij Grando Emmen staat ons team altijd voor u klaar om u te inspireren en uw wensen te bespreken op keuken en/of badkamer gebied. Vakmanschap bij het maken van keukens en badkamers is bij ons uiterst belangrijk. Wanneer gewenst regelen wij voor u ook alle voorkomende meerwerken, zoals leiding-, elektra-, stukadoors-, tegel- en overig timmerwerk. Alles in één hand, maakt het voor u overzichtelijk.

Maak een afspraak >>

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.5