Bij Grando Helmond helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Helmond

Engelseweg 202
5705AJ Helmond

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 17:30
 • Zondag
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

"Wij genieten van slimme oplossingen."

Welkom bij Grando Keukens | Badkamers Helmond! Je bent van harte welkom om je te laten inspireren in onze geheel nieuwe showroom. Bij Grando Helmond vind je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. In onze showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens en badkamers in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die je helpen om je droomkeuken en of badkamer te realiseren.

Bij Grando Helmond staan de adviseurs voor je klaar om je optimaal te adviseren. Je wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor je, zelfs wanneer je ervoor kiest om je huidige keuken of badkamer te renoveren. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Het team staat voor je klaar, om je droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Helmond!

Olaf Wolsky

Grando Helmond

Persoonlijk advies, ook nu.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Helmond hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis.
 

Maak een vrijblijvende afspraak >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.7

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.7