"Uw persoonlijke wensen op maat"

Peter van der Loo - Ondernemer Grando Helmond

Peter van der Loo, Ondernemer Grando Helmond
"Uw persoonlijke wensen op maat"

Peter van der Loo - Ondernemer Grando Helmond

Grando Helmond

Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond | T: 0492-545535

De keuken en badkamer zijn belangrijke ruimtes in uw huis. In de keuken beleeft u gezellige momenten en de badkamer is dé plek voor uw dagelijkse ontspanning. Bij Grando Keukens & Bad Helmond maken wij van dromen werkelijkheid. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken /-badkamer te realiseren.

Samen met één van onze deskundige en creatieve adviseurs zorgen wij ervoor dat u volledig begeleid wordt van A tot Z. We brengen samen met u de wensen en ideeën in kaart. Dit resulteert gegarandeerd in een prachtig keuken- en/of badkamerontwerp. De keuken of badkamer wordt vervolgens op afspraak bij u thuis bezorgd en gemonteerd. U heeft er geen omkijken naar en wij nemen u alle zorgen uit handen!

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Peter van der Loo en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Helmond!

Profiteer nú bij Grando!

Nu 20% korting op uw keuken of badkamer + zomers deals 

 

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Peter van der Loo.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 18:00
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 18:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 27 augustus12.00 - 17.00
 • 10 september12.00 - 17.00
 • 24 september12.00 - 17.00

Bel mij terug

Of bel direct

0492-545535 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 5 reviews »
Goede service bij grando Helmond.kapotte wastafelblad wordt netjes vervangen en wc knop was verkeerd geleverd maar komt ook een nieuwe naar ons toe. Zeer tevreden over de gang van zaken. En natuurlijk erg blij met onze nieuwe badkamer.
Geschreven op: 16/12/2016
Bron: Qasa.nl
EllenHelmond
8 uit 10
De verkoper luisterde goed naar onze wensen en kwam met creatieve ideeën . Uiteindelijk kregen we een verassende opstelling van de keuken waar we nu erg blij mee zijn. Ook de monteur die we via Grando hadden was zeer precies en kundig.
Geschreven op: 18/05/2016
Bron: Qasa.nl
BraltenHelmond
8 uit 10
Goed werk geleverd
Geschreven op: 11/03/2016
vd heuvel Helmond
8 uit 10
Tijdens het bezoek aan Grando zijn we goed geholpen door de vertegenwoordiger van de badkamers. Het creatief meedenken en inzichten verschaffen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we een praktisch en functionele badkamer hebben. Voor, tijdens en na de bezorging voldoende contact gehad om de juiste tips en gebruik aanwijzingen te krijgen. De badkamer is inmiddels klaar en we zijn zeer tevreden over het eind resultaat.
Geschreven op: 22/02/2016
Bron: Qasa.nl
Frans SleegersHelmond
8 uit 10